Mit tegyek hogy gyorsabban nőjön a hajam?
Figyelt kérdés
Világos hajam van, szőkés-barna. Nemrég levágattam és azóta már nőtt. Most a vállam alá ér, kb. 3 centivel. A ballagásomra szeretném ha gyönyőrű, egészséges és hosszú hajam lenne. Így kb. 18 centit kéne neki nőni. A ballagásig még 8 hónap van hátra, több mint egy fél év, és szeretném ha a hajam addig 18-20 centit nőne. A hajam mindig is gyorsan nőtt, de most mintha leállt volna. Sokan mondják hogy nem állt le, csak én vagyok türelmetlen. Mit tegyek hogy nőjön legalább 18 centit? Hallottam olyan hogy nyáron azért nő gyorsan a haj mert melegen van, a nap által. Olyat is olvastam hogy ha sapkát hordunk télen, akkor a fejünk bőre melegben van, ezáltal jobban nő a hajunk. És ha már itt tartunk hogy egészségesebb a hajnövekedés szempontjából: ha a hajamat kiengedve vagy felkötve hordom? Minden érdekel ami a hajnövesztés témájához tartozik!! Ja és, az szerintem még fontos, hogy én nem szeretnék vagyonokat költeni ilyen-olyan hajápoló szerekre(de ha olcsó szóba jöhet), és kapszulákat sem szeretnék szedni. Köszi mindenkinek aki elolvasta, egy kicsit hosszú lett a szövegem. A használható válaszokat előre is köszönöm. 14/L2014. okt. 27. 13:30
11/11 anonim válasza:
Ha kiengedve hordod jobb, mert ha felkötve hordod megtörhet a hajad. Ha sapkát hordasz az jó, mivel megvédi a fejbőröd, ha hideg levegőn hagyod elkezdhet hullani. A sapit ne felejsd el havonta kimosni(ha nem mosod zsírosodni fog a hajad. A ricinusolaj nekem bevált nagyon szépen nő tőle a hajam, ezek mellett fényesebb és egészségesebb is. Ha teheted ne vasald(ha pedig mégis feltétlenül használj hővédőt!!) Ne szárítsd! Ha szárítod a hirtelen meleg levegő miatt roncsolódhat a hajad(töredezett lehet) ha írsz privibe mondok még pár tanácsot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!