Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne ha egyszer fellázadná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne ha egyszer fellázadnának a férfiak a nők ellen és nem kezdeményeznének többet náluk?

Figyelt kérdés
A nők kapnák a visszautasításokat. A férfiak végre nyugodt életet élhetnének.

2016. dec. 17. 11:15
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
90%
Látom, nem ment át a szarkazmus...:D
2016. dec. 17. 12:06
 22/64 anonim ***** válasza:
88%

20-as, biztos 29 vagy? :)

Vannak gondok...

2016. dec. 17. 12:09
 23/64 anonim ***** válasza:
15%
Ja, sajnos már 29. Én sem örülök, de ez van, az öregedést ellentétben a párkapcsolattal nem lehet elkerülni, bármennyire is szeretném.
2016. dec. 17. 12:15
 24/64 anonim ***** válasza:
87%
Uristen, milyen megkeseredett emberek jarnak ide neha. Mindig elkepedek 😯.
2016. dec. 17. 12:20
 25/64 A legrosszabb ***** válasza:
21%
Az ellenszenv számomra ott kezdődik, hogy a csajok addig úgyis jókat fognak röhögni ezeken a tkp. a valóságban létező problémát leíró kérdéseken, amíg lesznek nyomulós, rámenős, népszerű férfiak is, mert ők ezt tapasztalják. Tökéletesen elégedettek így ezzel a helyzettel, jókat nevetgélnek a szerencsétlenebb faszikon, mert közben meg a konditeremből egyszerre hat kigyúrt dúvad csapja nekik a szelet, a főnökük is nyomul rájuk, a szomszéd is nyomul rájuk, a neten is nyomulnak rájuk, a buliban meg konkrétan kicsi a rakást játszanak velük. Még szép, hogy kiröhögik a kis bátortalankodó, félénkebb srácokat, ha 100-ból 80 faszi pavlovi reflexszel mászná meg őket. Szokjuk meg: a nők gerinctelen férgek, akik szíves-örömest rúgnak bele a földön fetrengőkbe az aranyhintóról. Minden emberből kihozható a valódi énjük, csak adj hatalmat a kezükbe. Nekik ott van a nemi szervük. Hatalmas a szakadék a két nem között.
2016. dec. 17. 12:38
 26/64 anonim ***** válasza:
95%

Gyerekes vagy.

Ennyi rinyálá helyett inkàbb épitenéd fel az életedet,karrieredet,fejleszd magad,hogy valami legyen belôled.

Plusz elmehetnél edzeni is,izmos legyél,olvasgass önfejlesztô könyveket,tudom javasolni John Cooper - Social Heartist,RSD Blueprint,Napoleon Hill Gondolkodj és gazdagodj.

Ezzel csak azt éred el,hogy marad a KéziKati és a sör,több jó nõ jut nekem.

2016. dec. 17. 12:50
 27/64 anonim ***** válasza:
93%
TE tartod a puncit hatalomnak. Erről nem a nők tehetnek.
2016. dec. 17. 12:56
 28/64 anonim ***** válasza:
90%

Ezt mar egyszer leírtam mas kérdésnél, de ide is aktuális...

Szerintem nincs igazad. Kb 10 evvel ezelott nagyon sok no ismerősöm -köztük en is- beleestunk ebbe, amit most te leirsz.

En kezdeményeztem pl es sok visszautasitast kaptam.

Volt, aki konkretan megmondta, hogy azert nem tetszem, mert nincs nagy mellem. Volt, aki azt mondta, h működő házasság mellett csak szexre keres, benne vagyok e?

Es evvel nagyon sok no ismerősöm találkozott pontosan igy, ahogy itt gyk-n a " panaszkodo" pasik írják.

Engem szerinted nem tettek háttérbe egy jobb no mellett? Volt olyan pasas aki inkabb a szolis mukormos cicababakhoz ment, Mont h velem szoba álljon. En tul egyszeru voltam neki.

Nem tudom miert gondolja it t sok ferfi, h ez egyenesen ellenük irányuló manőver es h a nok mindig igy válogattak, fikaztak.

Lehet, ti pont akkor voltatok 10 évesek vagy születettek, de volt olyan időszak, mikor a pasik válogattak ilyen övön aluli kriteriummal a nok kozott. Nem hiaba lett ennyi kitartott, kifent-kikent k.va.

Mert volt ido, mikor csak az ilyen típusú nőket vettek eszre a pasik.

Aki egyszerűbb volt, azt talonba raktak vagy lepattintottak h " tul egyszeru", " nem a zsanere", stb.

En most azt latom, h ez az az időszak, amikor a fagyi visszanyal. Azok a nok, akik ala betoltatok a lovat, h jok es szépek, akik miatt felrugtatok olyan kapcsolatot, ahol volt tisztelet es szeretet, most ezek vannak többségben es osztják a lapot, h ki meddig ugorhat.

Kicsúszott a kezetekbol az irányítás es ez nem tetszik nektek, mert nem gondoltatok, h eljön az ido, mikor a k..vas típusú nok átveszik az irányítást es ok feljebb dobják a mércét.

Háttérbe szorultak a normális nok, mert aki normalis annak van párja. Azt a not megbecsulte a párja, nem akarta a pillanatnyi tökéletes not, akivel villoghat a kollégák, barátok elott. Felszínre jöttek azok, akikkel csak villogni lehet. A vicc az, hogy most epp ez a problematok is, h ezeknek a nőknek ugyanígy a sajat kaliberuk kell es nem az egyszerűbb.

Ha minden igy mukodik, ahogy regen, ez kb meg egy jo 10 évig igy lesz, majd talan ezután egyenlően lesznek a z arányok es mindenki meg fogja találni a párját. Hacsak addig nem megy el a kedve a feleknek ettol..

2016. dec. 17. 12:57
 29/64 anonim ***** válasza:
87%

Támogatom az ötletet!!! Végre megszabadulnánk a sok hülye zaklatótól!!!

30/N

2016. dec. 17. 12:59
 30/64 anonim ***** válasza:
12%

28. Nocsak-nocsak, és még nálam/nálunk lennének gondok?

Bagoly mondja verébnek, ugyebár. :-D

2016. dec. 17. 13:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!