Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne ha egyszer fellázadnának a férfiak a nők ellen és nem kezdeményeznének többet náluk?
20-as, biztos 29 vagy? :)
Vannak gondok...
Gyerekes vagy.
Ennyi rinyálá helyett inkàbb épitenéd fel az életedet,karrieredet,fejleszd magad,hogy valami legyen belôled.
Plusz elmehetnél edzeni is,izmos legyél,olvasgass önfejlesztô könyveket,tudom javasolni John Cooper - Social Heartist,RSD Blueprint,Napoleon Hill Gondolkodj és gazdagodj.
Ezzel csak azt éred el,hogy marad a KéziKati és a sör,több jó nõ jut nekem.
Ezt mar egyszer leírtam mas kérdésnél, de ide is aktuális...
Szerintem nincs igazad. Kb 10 evvel ezelott nagyon sok no ismerősöm -köztük en is- beleestunk ebbe, amit most te leirsz.
En kezdeményeztem pl es sok visszautasitast kaptam.
Volt, aki konkretan megmondta, hogy azert nem tetszem, mert nincs nagy mellem. Volt, aki azt mondta, h működő házasság mellett csak szexre keres, benne vagyok e?
Es evvel nagyon sok no ismerősöm találkozott pontosan igy, ahogy itt gyk-n a " panaszkodo" pasik írják.
Engem szerinted nem tettek háttérbe egy jobb no mellett? Volt olyan pasas aki inkabb a szolis mukormos cicababakhoz ment, Mont h velem szoba álljon. En tul egyszeru voltam neki.
Nem tudom miert gondolja it t sok ferfi, h ez egyenesen ellenük irányuló manőver es h a nok mindig igy válogattak, fikaztak.
Lehet, ti pont akkor voltatok 10 évesek vagy születettek, de volt olyan időszak, mikor a pasik válogattak ilyen övön aluli kriteriummal a nok kozott. Nem hiaba lett ennyi kitartott, kifent-kikent k.va.
Mert volt ido, mikor csak az ilyen típusú nőket vettek eszre a pasik.
Aki egyszerűbb volt, azt talonba raktak vagy lepattintottak h " tul egyszeru", " nem a zsanere", stb.
En most azt latom, h ez az az időszak, amikor a fagyi visszanyal. Azok a nok, akik ala betoltatok a lovat, h jok es szépek, akik miatt felrugtatok olyan kapcsolatot, ahol volt tisztelet es szeretet, most ezek vannak többségben es osztják a lapot, h ki meddig ugorhat.
Kicsúszott a kezetekbol az irányítás es ez nem tetszik nektek, mert nem gondoltatok, h eljön az ido, mikor a k..vas típusú nok átveszik az irányítást es ok feljebb dobják a mércét.
Háttérbe szorultak a normális nok, mert aki normalis annak van párja. Azt a not megbecsulte a párja, nem akarta a pillanatnyi tökéletes not, akivel villoghat a kollégák, barátok elott. Felszínre jöttek azok, akikkel csak villogni lehet. A vicc az, hogy most epp ez a problematok is, h ezeknek a nőknek ugyanígy a sajat kaliberuk kell es nem az egyszerűbb.
Ha minden igy mukodik, ahogy regen, ez kb meg egy jo 10 évig igy lesz, majd talan ezután egyenlően lesznek a z arányok es mindenki meg fogja találni a párját. Hacsak addig nem megy el a kedve a feleknek ettol..
Támogatom az ötletet!!! Végre megszabadulnánk a sok hülye zaklatótól!!!
30/N
28. Nocsak-nocsak, és még nálam/nálunk lennének gondok?
Bagoly mondja verébnek, ugyebár. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!