Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktátok használni a Google Képkeresőt a kamu emberek ellen ismerkedéskor?
#2: És kihez vezet el?
Mert pont hogy mondjuk Béla küld egy képet...aztán az fb profil szerint meg Amerikában élő emberről van szó. (Csak egy példa.) Szóval gy lebukik a személy.
Aha így értem. Tehát én x vagyok veszprepötsjenőről, küldök neked képet amit megtalálsz a fbomon ott pedig azt olvasod, hogy soproni vagyok tehát fake. Nem nyaralhatok, utazhatok ?
Inkább az lenne a húzós ha a profilomon azt látod, hogy a nevem nem x, hanem y. Nem ?
#4: Nem értem miért jó provokálnod és tettetned hogy nem érted.
Legtöbben nem fb profilt küldenek csak egy képet, és mivel az internet világa nagy így rá lehet jönni hogy igazi-e vagy sem. Fb oldalon is...akinek van 100 ismerőse és ebből látszik hogy jórészt kamu lebukik. Érted már? A többség aki arra vetemedik hogy másnak adja ki magát nem egy sporoni srác képét lopja aki még ezért fel is jelentheti, hanem olyat amit a netről szedett és távol van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!