Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne ha egyszer fellázadnának a férfiak a nők ellen és nem kezdeményeznének többet náluk?
30- nem erről van szó, csak próbáltam érzékeltetni, hogy régen is voltak ilyenek és senkinek nem jutote szébe így sajnáltatni magát, ahogy itt a gyk-n sokan teszik.
De mindegy, nyilván nem ment át a lényeg, amit evvel mondani akartam.
Aludjátok ki a kudarcot, majd lesz jobb időszak is.
"Támogatom az ötletet!!! Végre megszabadulnánk a sok hülye zaklatótól!!!"
Ha tényleg így gondolkodnál és nem csak játszanád az eszedet még barátok is lehetnénk, sajnos te csak tetteted magad a többi hisztigép kedvéért.
15 évek élek boldog házasságban és van gyerekem. Semmi okom szomorkodásra :)
Kudarcaim voltak, ezt elismerem, de nő létemre nem picsogtam ezek mellett ennyit, mint itt némelyik fallosszal rendelkező férfi utánzat....
Erről a "nettó" szóról meg olyan jó lenne már leszokni. Amióta Geszti belemondta a kamerába, azóta "mindenki" ezt nyomatja. Baromi szánalmas, hogy nincs saját szókincsed egy szimpla kommenthez.
Nagyon erős frusztrációval rendelekzhetsz, ha ezt picsogásnak vetted. Nem tudom elkapni amid nincs. Inkább szánlak.
Vegyél be egy nyugtatót, attól majd megnyugszol.
Pedig hidd el messze tökösebb gyerek vagyok mint a sok papucs-mamusz keverék, amiket ti szerettek, én legalább meg merem mondani, hogy párkapcsolat meg barátnő csak hülyéknek kell, a papucsék meg pár menet kedvéért az életüket dobják oda, őszinte leszek, sajnálom is őket, meg haragszom is rájuk.
Ne projektálj, te a saját frusztrációdat meg haragodat akarod másra, most rám kivetíteni, nem velem van a baj, nem engem értek csalódások, nem én vagyok frusztrált ám, csak ezt nem veszed észre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!