Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne ha egyszer fellázadná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne ha egyszer fellázadnának a férfiak a nők ellen és nem kezdeményeznének többet náluk?

Figyelt kérdés
A nők kapnák a visszautasításokat. A férfiak végre nyugodt életet élhetnének.

2016. dec. 17. 11:15
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
94%

30- nem erről van szó, csak próbáltam érzékeltetni, hogy régen is voltak ilyenek és senkinek nem jutote szébe így sajnáltatni magát, ahogy itt a gyk-n sokan teszik.

De mindegy, nyilván nem ment át a lényeg, amit evvel mondani akartam.

Aludjátok ki a kudarcot, majd lesz jobb időszak is.

2016. dec. 17. 13:13
 32/64 anonim ***** válasza:
8%
31! Épp az, hogy átjön a lényeg, és értem is, és nettó marhaság, meg az egészből csak úgy süt a, a szomorúság meg a kétségbeesés, hogy te milyen csúnya is vagy, de majd k..vás nők jól bosszút állnak a férfiakon helyetted is a kitalált sérelmeidért. Ez most nem fog bejönni, menj inkább te aludni, én nagyon boldog vagyok az életemmel, neked vannak komoly gondjaid, meg voltak kudarcaid.
2016. dec. 17. 13:28
 33/64 anonim ***** válasza:
8%

"Támogatom az ötletet!!! Végre megszabadulnánk a sok hülye zaklatótól!!!"

Ha tényleg így gondolkodnál és nem csak játszanád az eszedet még barátok is lehetnénk, sajnos te csak tetteted magad a többi hisztigép kedvéért.

2016. dec. 17. 13:32
 34/64 anonim ***** válasza:
86%

15 évek élek boldog házasságban és van gyerekem. Semmi okom szomorkodásra :)

Kudarcaim voltak, ezt elismerem, de nő létemre nem picsogtam ezek mellett ennyit, mint itt némelyik fallosszal rendelkező férfi utánzat....

Erről a "nettó" szóról meg olyan jó lenne már leszokni. Amióta Geszti belemondta a kamerába, azóta "mindenki" ezt nyomatja. Baromi szánalmas, hogy nincs saját szókincsed egy szimpla kommenthez.

2016. dec. 17. 13:32
 35/64 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon erős frusztrációval rendelekzhetsz, ha ezt picsogásnak vetted. Nem tudom elkapni amid nincs. Inkább szánlak.

Vegyél be egy nyugtatót, attól majd megnyugszol.

2016. dec. 17. 13:38
 36/64 anonim ***** válasza:
97%
63%-osnak minden picsogas, meg az is mikor nyiltan kirohogik :D. De nem baj! Legalabb megtette nekunk azt a szivesseget, hogy elkeruli a parkapcsolatokat :D. Egy beteg emberrel kevesebb a piacon.
2016. dec. 17. 13:41
 37/64 anonim ***** válasza:
20%

Pedig hidd el messze tökösebb gyerek vagyok mint a sok papucs-mamusz keverék, amiket ti szerettek, én legalább meg merem mondani, hogy párkapcsolat meg barátnő csak hülyéknek kell, a papucsék meg pár menet kedvéért az életüket dobják oda, őszinte leszek, sajnálom is őket, meg haragszom is rájuk.

Ne projektálj, te a saját frusztrációdat meg haragodat akarod másra, most rám kivetíteni, nem velem van a baj, nem engem értek csalódások, nem én vagyok frusztrált ám, csak ezt nem veszed észre!

2016. dec. 17. 13:44
 38/64 anonim ***** válasza:
100%
amíg a pasik lemennek pincsibe a punciért cserébe, addig ez nem fog megtörténni!
2016. dec. 17. 13:47
 39/64 anonim ***** válasza:
82%
Most se nagyon kezdeményeznek, leszámítva a részeg taperolásokat szórakozóhelyeken és a "szia, hogy vagy?" színvonalú üzeneteket különféle társkereső oldalakon. Nem baj, legalább kisebb a konkurencia. :D
2016. dec. 17. 13:49
 40/64 anonim ***** válasza:
98%
"....én legalább meg merem mondani, hogy párkapcsolat meg barátnő csak hülyéknek kell, a papucsék meg pár menet kedvéért az életüket dobják oda..." - mondá boldogan, majd arcán elégedetten mosollyal új ablakot nyitott böngészőjében, hogy olyan nőkre maszturbáljék, akik egész életében kiröhögték.
2016. dec. 17. 13:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!