Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem túl magam rajta, hogy a pasi aki érdekelt, engem visszautasított de egy 38 éves nővel összejött? 26/N
Ráadásul vékonyabb nálam a nő.Egész nap tiszta ideg vagyok,meg tudnám ölni mind a 2-t.Mit csináljak,hogy ne azon agyaljak folyton hogy tényleg jobb-e nálam?
A pasi 28.
Vegyél inkább egy vibrit és kezdj valamit magaddal, mert iszonyat frusztrált vagy és ez már a szánalmastól is szánalmasabb kategória, az a fröcsögés amit itt lenyomsz. Nem is veszed észre milyen idiótát csinálsz magadból.
U.i.: Szerintem ne spórold a pénzt majd arra vibrátorra, mert jó eséllyel ő lesz az egyetlen, aki "hozzád ér" a belátható jövőben, ilyen felfogással tuti.
Arra viszont nem tud válaszolni, hogy mi érdekli, mitől lenne ő értékes ember.
Én szégyellem magam helyetted is, hogy értelmiségi diplomásnak tartod magad ezzel az egységsugarú felszínes gondolkozással.
...de még az is lehet kamu kérdés, és egy 16 éves viszkető nunájú kislány trollkodik velünk...
"Arra viszont nem tud válaszolni, hogy mi érdekli, mitől lenne ő értékes ember."
Azért nem tud válaszolni, mert önmagán kívül semmi sem érdekli.Értéke meg az olvasottak alapján nincs, csak még nem jött rá.Talán majd 50-60 évesen, amikor csak a macskáját tudja babusgatni(mert más nem tudja elviselni), akkor esetleg, mondom esetleg, rádöbben majd, hogy hogyan is kellett volna viselkedni...Őszintén szégyellem magam a női nem nevében is, hogy ilyen agyhalottak is vannak köztünk, mint a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!