Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tegyem túl magam rajta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem túl magam rajta, hogy a pasi aki érdekelt, engem visszautasított de egy 38 éves nővel összejött? 26/N

Figyelt kérdés

Ráadásul vékonyabb nálam a nő.Egész nap tiszta ideg vagyok,meg tudnám ölni mind a 2-t.Mit csináljak,hogy ne azon agyaljak folyton hogy tényleg jobb-e nálam?

A pasi 28.

2016. nov. 5. 17:38
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
85%

Az én ismerősi társaságom 20-30 közötti végzett egyetemisták, mérnökök, orvosok, kutatók, tanárok, egy-két jogász is, építész... tehát értelmiségi férfiak 99%-ban intelligens nőkre hajtunk.

Az, hogy te valami trógerrel álltál össze feltehetőleg, az miért a férfinemzet hibája?

Ha már általánosítunk, akkor nagyszerű kijelentés az, hogy ti meg mindig a rosszfiúkkal léptek le... Tudom, hogy igaz, mert nekem is volt egy kicsit rosszfiú korszakom, amikor nem bántam éppen kezesbárányként a lányokkal.

Imádtak, sőt bálványoztak a 20-25 éves csajok, volt, hogy két eléggé jó csajt hajtottam egyszerre és nem tudtam dönteni... Aztán összejöttem végül egy értelmesnek tűnő lánnyal, lenyugodtam... hirtelen kedves és szerető pasi vált belőlem... Mi történt? Kidobott a francba, mert hogy megunt, és neki unalmas ez. Azóta valami motoros színész gyerekkel jött össze, aki nyilván sokkal izgalmasabb, mint egy lenyugodott kedves pasi, aki inkább egy értelmes társat keres.

2016. nov. 5. 18:38
 22/65 anonim ***** válasza:
83%
#20: Az igazság mindenkinek fáj ugye.... :D
2016. nov. 5. 18:38
 23/65 anonim ***** válasza:
88%

Szórakoztató, hogy foggal-körömmel ragaszkodsz a 40 kilós elméletedhez, de valami másban kellene keresned a hibát.

Még csak 26 vagy, de már megkeseredtél. Ejj-ejj. :/

2016. nov. 5. 18:40
 24/65 anonim ***** válasza:
76%
Ki néz ki Lady Gagának? Te, vagy az új ?
2016. nov. 5. 18:43
 25/65 anonim ***** válasza:
86%
Szánalmas a fröcsögésed, kérdező, egyáltalán nem lep meg, hogy nem kellettél a srácnak :D Minden vagy, csak nem rendes nő. De sebaj, maradj csak ilyen frusztrált, rosszindulatú pcsa, macskás néninek még jó leszel.
2016. nov. 5. 18:49
 26/65 A kérdező kommentje:
#21,nem ugyanaz mert ott tényleg jobb volt nálad a másik pasi ez meg nem jobb nálam.Csak ti pasik tényleg az ilyen dögökre buktok,akik az orrotoknál fogva vezetnek titeket. Én fiatabb vagyok nála 12 évvel! Az anyja lehetne. Minden mű rajta .Mégis vele van.De szerintem csak leszorítja a hasát,a mellét meg kitömi.
2016. nov. 5. 18:50
 27/65 anonim ***** válasza:
21%

Nem értetted meg amit mondtam... Fél évig jártam a csajjal, és amikor "rosszfiú" voltam, akkor a tenyeremből evett. Amint lenyugodtam és kezdtem felnőtt férfiként viselkedni rámunt... Csak hónapokra rá jött össze a motoros színészgyerekkel, aki aztán meg is csalta szépen. Sőt vicces, mert mikor még nem jártunk, bepróbálkozott nála egy igazi alfahím, tipikus gesztenyebarna kutya szemek, atléta, bőrdzseki stb. és mégis velem jött össze... jó akkoriban én is rosszfiú voltam, és volt egy f..sza kéglim, ahol rendszeresen partikat nyomattunk. Sok lány ilyen egyszerűen működik, ahhoz vonzódik, aki éppen lesz.rja és nem foglalkozik vele igazából. Pont így voltam én is, nem érdekelt a csaj annyira, mert volt több másik... Ez pszichológia, a tiltott gyümölcs esete.

Na meg ez inkább a 20-25 közötti lányokra vonatkozik, szerintem 30 felett már a nők inkább a lenyugodott apajellemeket választják tényleg, ahogy itt is írták.

2016. nov. 5. 18:58
 28/65 anonim ***** válasza:
88%
Egyébként fura, hogy te intelligens értelmes és rendes nőnek tartod magadat... Megsúgom, a megnyilvánulásaid alapján nálam fennakadnál az első szűrőn, és igen... teljesen mindegy hogyan nézel ki, ha ilyen visszataszítóan vélekedsz előbb választunk egy kevésbé jó nőt, aki nem viselkedik így mint te...
2016. nov. 5. 19:01
 29/65 anonim ***** válasza:
87%

Fújj de egy ritka szánalmas, rosszindulatú, hülye p*icsa vagy. Élete legjobb döntését hozta meg a srác azzal, hogy kidobott úgy, ahogy azt kellett.

Csak úgy árad belőled az a mérhetetlen rosszindulat, belepusztulsz a féltékenységbe. Kíváncsi vagyok én arra, hogy nézel ki te "Missisénszebbvagyokésjobbvagyoknála" savanyú kisasszony és hogy néz ki az a 38 éves nő... :D

Csak azt HISZED, hogy te jobb vagy nála, pedig nem. Épp ezért lettél faképnél hagyva, de hát savanyú a szőlő.

És kit érdekel, hogy te fiatalabb vagy???! Azt hiszed, hogy ez a mérvadó egy kapcsolatban és te bárkivel szemben előnnyel indulsz, akitől fiatalabb vagy? Nagyon el vagy tévedve. Szaros 10 év van köztük, az semmi, mégis hogy a büdös francba lehetne az anyja, te ostoba?? Én még nem igazán láttam 10 évesen valakit szülni, miért te igen? Nem csak rosszindulatú vagy, de még hülye is, és akkor csodálkozol, h nem kellettél a srácnak...:D

Ja és a plusz poén, hogy te el is hiszed magadról, hogy rendes és normális (?????) "nő" vagy, hahahahha. Jó vicc volt, te mindegy vagy csak nem rendes, na meg normális sem.

2016. nov. 5. 19:03
 30/65 anonim ***** válasza:
53%

Egyetlen lehetőség hogy pontot tegyünk a kérdésre... Linkelned kell magadról és róla is egy Facebook fényképet (csak a kép linkjét, így anoním maradhatsz!)

Akkor el tudjuk dönteni ki a jobb nő. Ha ezt nem léped meg, akkor mire volt jó ez a kérdés? Önigazolásra semmiképpen, hiszen 100%-ban ellened van mindenki.

2016. nov. 5. 19:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!