Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tegyem túl magam rajta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem túl magam rajta, hogy a pasi aki érdekelt, engem visszautasított de egy 38 éves nővel összejött? 26/N

Figyelt kérdés

Ráadásul vékonyabb nálam a nő.Egész nap tiszta ideg vagyok,meg tudnám ölni mind a 2-t.Mit csináljak,hogy ne azon agyaljak folyton hogy tényleg jobb-e nálam?

A pasi 28.

2016. nov. 5. 17:38
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
93%
Remélem 38 éves korodban nem veszed, majd sértésnek, ha egy 26 éves nő vén ribizlinek hív téged.😋
2016. nov. 5. 17:59
 12/65 anonim ***** válasza:
93%

Ez egy baromság... a pasik 90%-a undorodik a csontvázaktól, és imádjuk a normál testalkatot, ami 50-60 kg között van.

Te most totál dühös vagy, úgyhogy ne hallgass a szorongásodra.

Engem személy szerint a külső mellett sokkal jobban érdekel az intellektus. Sőt kifejezetten vonzódom az intelligens, értelmes nőkhöz. Akivel problémázás, drama queen pszichó veszekedés, vagy a barinős rucivásárlásos dolgok helyett mondjuk tudományról, vagy élet nagy dolgairól lehet vitatkozni... Ki nem sz.rja le hány kiló a barátnőm? Nekem 28 éves férfiként társ kell, akivel jól érzem magamat, jókat tudok beszélgetni. Ennyi...

2016. nov. 5. 18:01
 13/65 anonim ***** válasza:
89%
Eléggé naiv vagy kérdező, ha azt hiszed a pasi választásában a másik nő testsúlya volt a döntő...valószínű tőled intelligensebb és vonzóbb az illető.
2016. nov. 5. 18:08
 14/65 A kérdező kommentje:
bla bla bla inteligens nők, na persze.mégis kígyófejű kiélt szukákkal léptek le,az inteligens,átlagos testalkatú nő meg hoppon marad ,akár gyerekkel is.
2016. nov. 5. 18:09
 15/65 anonim ***** válasza:
93%
Azért hagyott ott ,mert süt belőled a rosszindulat.
2016. nov. 5. 18:11
 16/65 anonim ***** válasza:
75%
Ha ennyire zavar akkor küldj képet magadról és a másik nőről is, és alkotunk mi is véleményt.
2016. nov. 5. 18:11
 17/65 anonim ***** válasza:
5%
Valoszinuleg nem akart semmi komolyat, nyilvan a 38 eves notol sem, de o belement a szexkapcsolatba, ennyi.
2016. nov. 5. 18:14
 18/65 anonim ***** válasza:
93%

Azért ribizli, mert nem te kellettél a srácnak, hanem Ő?? Mondjuk ezt teljes mértékig meg is tudom érteni, süt belőled a határtalan rosszindulat, iszonyatos visszataszító a stílusod ez a néhány komment alapján. Nem csodálom a srác döntését, pedig én is lány vagyok, de nagyon gáz, ahogy viselkedsz. Másrészt pedig egy 38 éves nő minden csak nem vén!! Akkor egy 70 éves nénit hogy neveznél, ha egy 38 éves nőre azt mondod, hogy vén?

Inkább változtass a jellemeden, mert bőven ráférne és ne legyél ilyen rosszindulatú!

2016. nov. 5. 18:19
 19/65 anonim ***** válasza:
86%
És nem léptem le nővel, magam is nő vagyok.Viszont a stílusod borzalmas....erre Max.hasonlóan lehet neked válaszolni, másból úgy néz ki nem értesz.Tehát erre a viselkedésre, ha egy pasi farka fel áll, az meg is érdemli!😂
2016. nov. 5. 18:23
 20/65 A kérdező kommentje:

#16,nézd meg Lady Gaga Born this way cimű klippjét és alkoss róla véleményt ,

#17,én komolyat akartam velem mégsem ment bele semmibe,de jellemtő hogy mentegeted a libát,

#18,folytasd még,érdekel.

#19,tudom,a pasik farka csak a Kiválasztottakra áll fel.

2016. nov. 5. 18:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!