Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem túl magam rajta, hogy a pasi aki érdekelt, engem visszautasított de egy 38 éves nővel összejött? 26/N
Ráadásul vékonyabb nálam a nő.Egész nap tiszta ideg vagyok,meg tudnám ölni mind a 2-t.Mit csináljak,hogy ne azon agyaljak folyton hogy tényleg jobb-e nálam?
A pasi 28.
"Kérdező válasza: De utragáz vagy 34-es/:") Arra vagy büszke,hogy csak egy kamasznyival idősebb pasit tudtál összeszedni?:D Én inkábba föld alá sülyednék a helyedben:D Akkor se kellene egy apuci,ha ő lenne az utolsó férfi a világon :D Nincs szükségem pótapára,már nagykorú vagyok,:"D de azért kösz a javaslatot."
Visszanézek én erre a posztra 4 év múlva, mikor eljön a 30-as kaszás feléd is. Megjelennek az első szarkalábak, amik az irigységedtől még ocsmányabbá tesznek. Kezd ereszkedni a melled, a bőröd egyre rusnyább lesz hiába kened rá a teljes fizetésedből vásárolt Avon készletet. Amikor jönnek a 30-as karikás üdvözlőlapok, elfog a rettegés. Elfog, mert a következő 4 évben se fogsz kelleni senkinek.
Mivel belül undorító vagy, mint egy tartály szúrósszagú szurok, ezért 30 évesen epekedve fogsz vágyni az "apucikra".
Csak sajnos akkor már elbaltáztad kedvesem, mert az apucik akkorra érnek délceg férfivá. Úgyhogy cserélnek le a fokhagymaseggű, körzőcombú 24 éves jégkorocsolyázó csajra, aki kacér nevetéssel öregasszonyoz le téged 30 éves korodban majd...
Kérdező, nyilvánvaló, hogy az a nő mérföldekkel intelligensebb és jobb nálad. Ne aggódj, ha továbbra is így rohadsz belül akkor az összes kiszemelted mást fog választani legyen az 14 éves csitri vagy 44 éves nő. Nálad bárki jobb választás.
26N
Ha 30 leszel, akkor el kell fogadnod, hogy 35-40 éves "nagypapáknál" lehet még esélyed... Kész, vége a húszas éveknek kedveském, már szinte most is 25 év felett... Le kell mondanod a fiatal pasikról, mert az ideális kb +5 év.
Csak egy a probléma, hogy a 35-40 éves nagypapák akkorra érik el a virágkorukat. Az a pár ránc eszméletlenül szexi Robert Downey Jr.-á varázsolja őket, főleg hogyha elértek már sok dolgot az életben. Egy ilyen korú férfiról nem tudod megmondani, hogy 30 vagy 40 éves kb, ha nem alkesz/stresszes és robbant le. Van is egy ilyen ismerősöm, 39 éves "nagyapó"... és 23-28 évesekkel azaz velünk lóg. Állandóan fiatal női vannak, most épp készül eljegyezni egy 21 éves egyetemista csajszit. Nála hogyhogy nem volt sohasem gond a kor? Ja mert jó kondiban van, van egszitcenciája, jó humora... és mert egy férfi kb olyan korú, aminek mondja magát.
(egyébként csak mondom, én sokkal jobban kijövök a 30 feletti nőkkel, mert jóval kevesebb a nagyképű pcsa köztük)
1.Nem értitek,hogy tojok a fejükre a 40 éves vénembereknek??30 felett is tojni fogok rájuk.Nem érdekel hogy mit csinálnak,felfogtad??Nem rájuk irányul a kérdés,vidd őket oda ahol kíváncsiak rá.
2.Egy oldallal ezelőtt még arról győzködtetek,hogy a 38 éves anyuci jobb nálam. 18 voltam mikor ő 30 és mégis neki van 10 évvel fiatalabb pasija. Szal lehet nekem is mamóka koromban lesz szexi fiatal pasim.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!