Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem túl magam rajta, hogy a pasi aki érdekelt, engem visszautasított de egy 38 éves nővel összejött? 26/N
Ráadásul vékonyabb nálam a nő.Egész nap tiszta ideg vagyok,meg tudnám ölni mind a 2-t.Mit csináljak,hogy ne azon agyaljak folyton hogy tényleg jobb-e nálam?
A pasi 28.
Az idő megoldja... az idő az egyetlen ami megoldhatja. Próbáld meg kizárni a fejedből és előbb utóbb elfelejted. Nyilván neki érettebb nőre volt most szüksége.
Megkérdezhetem hány kg vagy, hogy a vékonyságon aggódsz?
30 felett a nők sokkal kezesebbek... egyszerűen a szemükben látni a hervadástól való rettegést, ezért visszavesznek az arcból egy hatalmas mennyiséget. Mi férfiak 30 felett egyre délcegebb fenyők leszünk, ahogy beindul a karrier, egyre nő az önbizalom és a tapasztalat.
30 felett a nőkre három út vár.
Első ha már találtak párt, akkor ragaszkodnak hozzá, az apa jellemű srácok egyre inkább előnyben lesznek - ha még nincs nekik.
Második, a megkeseredett szingli, aki gyűlöli a férfiakat.
Lassan te is efelé közeledsz majd.
Harmadik, akinek van párja, de gyűlöli, és gyűlöli a karrierista munkáját amiben kiégett és úgy néz ki mint egy 40-es asszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!