Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tegyem túl magam rajta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem túl magam rajta, hogy a pasi aki érdekelt, engem visszautasított de egy 38 éves nővel összejött? 26/N

Figyelt kérdés

Ráadásul vékonyabb nálam a nő.Egész nap tiszta ideg vagyok,meg tudnám ölni mind a 2-t.Mit csináljak,hogy ne azon agyaljak folyton hogy tényleg jobb-e nálam?

A pasi 28.

2016. nov. 5. 17:38
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz teljesíteni is kell, hogy 10 évvel fiatalabb szexi pasid legyen. ;) Kétlem, hogy menni fog..
2016. nov. 5. 20:33
 52/65 anonim ***** válasza:
100%

Ha 26 évesen ilyen primitív véglény szintjén gondolkozol, esélytelen... kb egy C. elegans szintjén vagy agyi fejlettségben. Azért én ismerek sok 26 éves lányt, és egyikőjük sincs ilyen 16 éves tinilány, érettségileg.

Csak azt ne mondd, hogy végzett diplomás értelmiségi vagy, mert akkor a falra mászok. Egy pénztárosnőnek, vagy meki hambihús pörgetőnek elmegy ez a fajta gondolkozásmód... de feljebb már kínos nagyon 26 évesen.

2016. nov. 5. 20:34
 53/65 anonim ***** válasza:
100%
(Már amúgy nem is a diploma a lényeg, mert van sok olyan ismerősöm is akinek nincs, cserébe van egy jóféle szakmája és totál értelmes lány. Pl fotós, de van egy nagyon jófej érett fodrászlány ismerősöm is)
2016. nov. 5. 20:35
 54/65 anonim ***** válasza:
100%

Itt TE vagy az egyetlen, aki SEMMIT nem ért, mert olyan ostoba, mint a s*eggem. Van ilyen, nincs ezzel baj, csak legalább ne hangoztatnád...

Ha még 50x elmondod sem lesz öreg és vén egy 40 éves pasi vagy egy 38 éves nő, de nyugodtan lovagolj még a témán, mert jó eséllyel ez lesz az egyetlen, amit az elkövetkezendő években meglovagolhatsz... :D:D:D

Ja és ne aggódj, 30 évesen esélyed nem lenne egy 40 évesnél, ha akarnád sem, mert azért oda kell valamit belerakni a kapcsolatba, de te jó eséllyel a puncidon kívül mást nem tudnál, bár lehet még arra sem vagy jó..

Nem hogy 10 évvel fiatalabb, de semmilyen pasid nem lesz idősebb korodra, mert undorító, rosszindulatú és szánalmas vagy. Normális ember olyan messziről elkerül téged, amilyen messziről csak lehet.

2016. nov. 5. 20:37
 55/65 anonim ***** válasza:
100%

Azért én baromira kíváncsi vagyok, hogy egy ilyen 26 éves nőnek, mi az életcélja. Kérdező, nőként te hogyan képzeled el a jövődet?

Van életcélod? Van szenvedélyed? Örömet leled a munkádban, amit csinálsz? Van amitől igazán boldog vagy, miközben csinálod?

Ha egy férfi ilyesmiket kérdez rólad, miként válaszolsz?

2016. nov. 5. 20:42
 56/65 Szergej55 ***** válasza:
90%
Te egy arrogáns roncsnak tűnsz az eddigiek alapján. Mit vársz tőlünk, mondjuk, hogy nem jobb a másik, még ha minden jel az ellenkezőjére is utal?
2016. nov. 5. 20:55
 57/65 A kérdező kommentje:
Hát pedig képzeld el,hogy diplomám van , bizony.És te lovagolsz ezen a témán ami cseppet sem érdekel,hogy értsd :50 évesen sem fog kelleni egy 40 éves pasi,el fogom küldeni a halálba,inkább egyedül leszek. Felfogtad??Befejezted a vénpasi témát?? És a 38 éves tyúknak hogy lehet szexi pasija,ha éppen ő a rosszindulatú,kétszínű hárpia?
2016. nov. 5. 20:58
 58/65 anonim ***** válasza:
100%
Tehát te örökké 25 éves faszit akarsz. Ezzel megbukott a komoly kapcsolati szándékod. 5-10 évvel később biztosan dob n ad hiszen már öreg.
2016. nov. 5. 21:03
 59/65 anonim ***** válasza:
79%
*dobnád
2016. nov. 5. 21:04
 60/65 anonim ***** válasza:
100%

Életemben nem láttam még ilyen buta, érthetetlen, idióta embert, mint te. Hát egy 2 éves gyereknek több esze van, mint amennyi neked valaha is lesz. Neked nem hogy diplomád, de szerintem még a 8 osztályod sincs meg. Ennyi ésszel szabadlábon, ez már közveszélyes. Egyre kérlek: ne szaporodj!!! Így is van elég hülye, nem kell még több.

Előbb még magyarázol, hogy lehet neked is lesz majd 10 évvel fiatalabb pasid... Most meg 50 évesen is elhajtanál egy tőled 10 évvel fiatalabbat. :D:D:D:D Te komolyan nem érzed mekkora baromságokat írsz??

Amúgy meg szerintem 20 ember leírta már neked, hogy max TÉGED hajtanának el, mert ilyen ostoba, agy hallott, gonosz nő a kutyának nem kell!

Mert miért ő a rosszindulatú hárpia, te fogyatékos?? Azért mert őt választotta helyetted? Nőj már fel, mert leragadtál egy egysejtű szintjén. Te vagy az, akiből árad a rosszindulatúság, nem is tudom, hogy fér el benned ennyi! Keresve sem találna az ember szerintem olyat, aki túltesz rajtad rosszindulatúságban, úgyhogy kár próbálkoznod..

2016. nov. 5. 21:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!