Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem túl magam rajta, hogy a pasi aki érdekelt, engem visszautasított de egy 38 éves nővel összejött? 26/N
Ráadásul vékonyabb nálam a nő.Egész nap tiszta ideg vagyok,meg tudnám ölni mind a 2-t.Mit csináljak,hogy ne azon agyaljak folyton hogy tényleg jobb-e nálam?
A pasi 28.
Azért nem kell ennyire piszkálni a kérdezőt sem. Kosarat kapott, mindenki másképp reagál ilyenre.
Csak arra kell gondolni, hogy rossz pasit néztél ki magadnak, nem ő az igazi neked. Hagyd a fenébe, pár nap és jobb lesz.
Jajj mindjárt megsajnálom szegényt... Ja nem. Persze mindenki másképp reagálja le, de amit ő művel az undorító, ez a legalja tényleg. A stílus maga az ember, a válaszaiból egyértelműen látszik, hogy egy alapvetően gonosz, rosszindulatú emberről van szó, aki leribizliz és megölne 1 másik nőt, aki tulajdonképpen nem ártott neki, hisz nem tehet róla, hogy a srác őt választotta. Ez már beteges.
Lehetne kulturáltan is megnyilvánulni, de ez neki nem megy, sőt még ő kéri ki magának és ráadásul ostoba is, mert azt hiszi azért mert ő fiatalabb, egyértelműen ő a jobb választás + 10 év korkülönbségnél szerinte az anyja lehetne a srácnak.... :D
Azért sajnos nekem eléggé sok magukat értelmesnek tartó hölgy ismerősöm van, aki ha picit iszik és levetkőzi a gátlásosságát, pontosan így viselkedik nőtársaikkal.
Gyakran kikaparnátok egymás szemét, de minimum megfürdenétek a másik vérében :D
Tisztelet a kivételnek, de a nők nők iránti gyűlölete határtalan gyakran...
Engem a legelső párom (aki akkor volt 23) hagyott el egy nála 14 évvel idősebb nőért. Gondolhatod mit éreztem. Egy világ dőlt bennem össze. Lerombolta minden önbizalmam.
Két évig szinte csak levegőt szívtam,alig ettem olyan szinten megviselt a szakítàs. Egyik barátnőm egy beszélgetésünk alkalmával ébresztett rá,hogy nekem még élnem kell. Szedjem össze magam. Es sikerült. :) Fejben is rendbe tettem a dolgokat. Elhatároztam,hogy soha az életben nem kell többet velem egyidős pasi. Az idősebb,érettebb korosztály felé kezdtem kacsingatni. Rengeteg érettebb férfival randiztam és rájöttem,hogy az ő korosztályuk való nekem.
Így ismerkedtem meg a párommal aki nálam 16 évvel idősebb. :) Most várom az első babánkat.
Végtelenül hálás vagyok annak az idősebb nőnek,hogy elszerette az exem mert így megismerhettem a szerelmet.
#35: Ti is éppúgy megéritek a pénzeteket, nehogy azt hidd, hogy különbek vagytok...
Általánosítani azt tudsz, de gondolom nem ismered mint a 3-4 milliárd nőt, szóval kíváncsi vagyok mire fel dobálózol ilyen eget verő nagy baromságokkal..
Azért meg, hogy te speciel szerencsétlen vagy és a kutyának nem kellenél, még nem a nők lesznek a hibások. Neked valóban nem is való kapcsolat. Könnyű mutogatni a másikra, magunkba nézni, na az viszont már nem megy.
Az ultragáz te vagy, méghozzá nem is kicsit. Teljesen normális hangnemben írt a 34-es is, még próbált is rávilágítani, hogy ez nem a világ vége, erre letámadod és lehordod. Hányinger vagy, egy pasinak se fogsz kelleni ilyen szánalmas viselkedéssel és stílussal, de nem is baj, az Isten mentsen meg tőled minden férfit, ilyen nőt tényleg senkinek nem kívánok. Pedig jó magam is nő vagyok.
Miért lesz gáz csak azért valaki, mert idősebb a párja...?? Ha neki így megfelel, akkor neked mi a szar közöd van hozzá?! Szállj már kicsit magadba, mert rohadsz belül..
Fú az albérletünkbe feljött két 22 éves lány ismerősünk, és ott "alapoztak" a parti előtt. Mi meg dolgozunk/tanulunk, szóval végignéztük ahogy részegedik le a két (amúgy szolidnak, zárkózottnak vélt) lány...
Egy órára rá olyan gusztustalanul és undorítóan kezdtek beszélni az embertársaikról, a "barátnőkről", pletykák, kibeszélés stb...A férfiakról is kb hasonlóan alpári szinten ment a csevely... hogy elokádtam magamat kb. Ilyennek még nem voltam tanúja, hogy józanul végighallgattam nők lealjasodását, és hogy mennyire tartják magukat a férfiak előtt józanul főleg.
Örülök neki, mert így kb teljesen világos a kérdező őszinte reakciója. Gondolom férfiak előtt nem csinálod ezt a hisztit, mert menekülnének előled az tuti. Lehetsz bombázó csaj is, de ilyen jellemmel max "egypatronos" kategória...
Kérdező! Hol tanácsoltam neked azt,hogy gyere össze idősebb pasival? Na látod! Sehol. :)
Azt kellett volna levonnod "tanulságul",hogy ne bánkódj ilyen férfi után mert ezerszer jobbat tartogat számodra az élet és a pasi mellett majd eszedbe se fog jutni ez a másik nemhogy a gyűlölet amit most a másik nő iránt érzel.
Nem érdekel ha "ultragáz",hogy ennyivel idősebb a párom. Szeretem és viszont szeret, más nem érdekel.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!