Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiábrándulnátok egy srácból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiábrándulnátok egy srácból ha gyerekes dolgokra vágyna?

Figyelt kérdés
pl közös karácsonyozás kettesben meghitten veszekedés nélkül
2016. szept. 18. 19:55
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Én vagyok a srác.
2016. szept. 18. 20:23
 12/24 anonim ***** válasza:
Hány embertől hallottad, hogy ez gyerekes?
2016. szept. 18. 20:26
 13/24 A kérdező kommentje:

6-7 embertől.

de pl egy korábbi kérdésemnél is:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..

2016. szept. 18. 20:28
 14/24 anonim ***** válasza:
Teljesen normális igényeid vannak. Egy felnőtt ember vágyik a meghittségre, intimitásra és nem csak karácsonykor.:)
2016. szept. 18. 20:30
 15/24 anonim ***** válasza:
A linkelt kérdésnél is csak egy ember írta a háromból. Itt egy sem tartotta gyerekesnek. A többi lánynak személyesen mondtad vagy hol?
2016. szept. 18. 20:31
 16/24 anonim ***** válasza:

Akkor megválaszoltuk a kérdésed, hogy ez egy fóbia.

Ha van egy lány, aki szerint ez gyerekes, az olyan is. Mellőle menni kell, amíg csak lehet.

Amúgy pont ma beszéltünk a párommal arról, hogy szeretnék venni egy konzolt, és annyit mondott, hogy oké addig, amíg nem megy a család rovására.

Szóval szerintem minden gyerekesnek tűnő dolog lehet értelmes, kreatív és fejlesztő mindaddig, amíg nem esik át vele az illető a ló túloldalára. Szóval rendben van a Matchbox gyűjtés addig, amíg nem csap át egy fetisizmussá, amíg nem kezded el a család elől elvenni a rávalót, stb.

Mert az oké, hogy a fiadnak van 50 kisautója, de hogy felnőtt létedre napi 3 órát lógsz az ebayen vaterán, vadászva az autókat, miközben a feleséged már 1 hónapja nem kufircoltad meg, az lehet már kicsit sok.

2016. szept. 18. 20:33
 17/24 A kérdező kommentje:
igen, személyesen.
2016. szept. 18. 20:44
 18/24 anonim ***** válasza:

Kicsit konkretizáljuk, ne 2 szavas válaszok repkedjenek.

Van barátnőd, feleséged aki ezt gondolja? Mert mint írtam, akkor a nő rosszul van bekábelezve.

2016. szept. 18. 20:49
 19/24 A kérdező kommentje:
nem, nincsen. de VOLT !
2016. szept. 18. 20:55
 20/24 anonim ***** válasza:
És akkor most ez bánt, hogy volt egy ilyen nőd? Ha már volt, akkor már szerintem mindegy. Nem kell arra gondolni, hogy minden nő ilyen, mert én például nem is hallottam ilyenről még.
2016. szept. 18. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!