Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándulnátok egy srácból ha gyerekes dolgokra vágyna?
Figyelt kérdés
pl közös karácsonyozás kettesben meghitten veszekedés nélkül2016. szept. 18. 19:55
1/24 anonim válasza:
Azt hittem mikiegeres pólóra, bár arra én is :)
2/24 anonim válasza:
Van egy kis szánalmas érzete, hogy ki kell hangsúlyozni a veszekedés nélkült. :D
Meg sem kérdezem milyen karácsonyaid lehettek eddig.
3/24 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs abban szánalmas ha valaki békét szeretne és azzal a lánnyal lenni akit szeret.
2016. szept. 18. 20:03
5/24 anonim válasza:
Ebben nincs semmi gyerekes. Én azt hittem, cumizni akar, vagy be kell pelenkázni :D
6/24 anonim válasza:
Nem gyerekes, én nem ábrándulnék ki emiatt. Szerintem a legtöbb ember békés karácsonyt szeretne.
7/24 A kérdező kommentje:
pedig sokak szerint ez gyerekes, ha valaki meghittségre vágyik, és olyan dolgokra mint pl az, hogy törődjenek vele, hogy szép emlékei legyenek.
2016. szept. 18. 20:16
8/24 anonim válasza:
szóval manapság már szánalmas és gyerekes az, aminek alap dolognak kellene lenni?
9/24 anonim válasza:
Ez a gond a mai világban, hogy akarhat igy valaki családot 1x? Gondoljunk már bele karácsony, gyerekek és te meg fujj hadjuk már vagy mi? :) inkább az szánalmas akinek a törödés szánalmas :)
10/24 anonim válasza:
Kedves kérdező, milyen nemű vagy?
Te vagy a srác, aki meghitt karácsonyra vágysz, de azt hiszed, hogy ez gyerekes?
Vagy lány vagy, és van egy srác aki erre vágyik, de szerinted ez gyerekes dolog?
Mert ha az első, akkor ez csak egy félelem benned, nem az.
Ha a második, akkor meg rosszul vagy bekábelezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!