Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 felettiek. Vannak még gyerekes megnyilvánulásaitok?
Sajnos vannak.
Elég gyakran reagálok úgy egy adott szituációra mint egy tinilány.
A mai napig hisztis vagyok és képes vagyok órákig duzzogni valamin. Párom is mondta már, hogy kikészítem ezzel de hát nem tehetek róla. :D
Vannak. :)
Egy részüket remekül lehet leplezni két gyerek mellett, elvégre MIATTUK ülünk be a moziba rajzfilmet nézni, és NEKIK jó, ha otthon az ágyban összebújva nézünk meséket.
És természetesen túrórudit is miattuk veszek, meg plüss állatot, és a kedvükért megyünk állatkertbe. Hát naná...
De attól még élvezhetem én is.
A párommal is vannak ilyen hül.yeségeink, pl. birkózunk, csikizzük egymást, vagy épp a haverokkal ugratjuk egymást.
Ha a barátnőimmel sikerül összejönni egy-egy délután, a mai napig úgy viselkedünk, mint a tinilányok, a hangosan visítva röhögésről nem is beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!