Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak voltatok már úgy nővel hogy azért nem jöttetek össze vele mert gyerekes?
Figyelt kérdés
vagyis a pasi mondja ezt de a csaj egyáltalán nem gyerekes2016. júl. 30. 10:25
2/7 anonim válasza:
Igen, volt ilyen, és tényleg gyerekes volt a lány, ahogy te is az vagy.
3/7 Titusztitusz válasza:
Igen...Én ugyanis rettenetesen tudom utálni az infantilis,gyerekes nőket...
4/7 anonim válasza:
Nem volt, mert férfi létemre én is gyerekes vagyok! :)
5/7 A kérdező kommentje:
ki mondta hogy én az vagyok csak egy általános kérdés volt :)
2016. júl. 30. 11:14
6/7 anonim válasza:
Mi együtt voltunk de amikor észrevettem, hogy abszolút nem változik és nem is fog... jöttek a hisztik. Nem tudott elfogadni olyan dolgokat amiket muszáj. Reggel muszáj dolgozni menni és nem tarthat az ágyban. Este muszáj pihenni és nem tarthat ébren hajnalig.. és hasonló dolgok.
7/7 anonim válasza:
ez pl. elég gyerekes, hogy úgy teszel fel kérdést, mintha nem magadról írnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!