Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándulnátok a lányból, ha?
Szóval az a helyzet hogy már évek óta van egy furcsa "bajom". Én nem gondoltam ezt gáznak, rossznak vagy hasonló, csak kaptak beszólásokat az elmúlt időben, és ezért elgondolkodtam.
Szóval nekem a 22 évem alatt 4 barátom volt. Egy magyar srác, nem jártunk sokáig, igazából tök gáz volt. Rajta kívül két vízilabdázó (ezért is csesztetnek, hogy "sima egyszerű pasi biztos nem jó, csak az izomfiúk") az egyik szerb, a másik meg montenegrói volt. A jelenlegi pedig szerb-horvát, és kézis. Na, emiatt kapom az ívet, hogy mégis mi a franc a bajom, mi ez a "balkán fétis". Meg hogy hülye vagyok, ezek mind maffiózok. És ne csodálkozzak, ha ezek után normális pasi nem áll velem szóba.
Ez tényleg gáz? Most nyilván nem aktuális a kérdés, de ez tényleg visszatartó ok lehet majd valakinél?
"ezek után normális pasi nem áll velem szóba"
Miért, minden "normális" pasi tudja, hogy az exeid kifélék-mifélék voltak? Engem nem érdekelnének az exeid, hacsak nem hozod szóba. Ha viszont szóba hozod, ne csodálkozz.
Igazuk van teljes mértékben habár a te életed te tudod
Nekem nem kellenel főleg az izompacsirtak utan
Leírtam, hogy nem aktuális most a kérdés. Sikerült megtalálni azt a részt?:) a kérdésem arra vonatkozott, hogy ez a "jelenség" tényleg kiábrándító-e mások szemében.
És ne aggódj értünk, megértjük egymást. Ettől függetlenül szerintem nem a nyelveken múlik egy kapcsolat, pláne nem ettől lesz felszínes vagy nem..
Ja az lemaradt, hogy felismeretlenektol en is kapom az oktatast rogton, hogy "agyon fognak verni", "csadorba fog burkolni", de a legjobb mikor elore kijelentettek a ket diplomas mernok paromrol hogy "o szegenyke biztosan tanulatlan hiszen torok". Tok evidens nem? :"D. Ilyen ertelmi szintu emberekkel nem eri meg foglalkozni.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!