Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok kiábrándulnátok ilyen helyzetben egy lányból?
Ha a lányról úgy tudjátok hogy még szűz. (nem volt soha kapcsolata) De amikor osszejottok elmondja nektek hogy nem az. Befolyásolja ez titeket?
Most tekintsünk el a r.ibancozástól meg ilyenektol, csak mondjátok mit gondolnátok.
Már ne haragudj meg, de mi közöd van neked ahhoz, hogy előtted mi történt! És mi az, hogy "úgy tudjuk" miért kik vagytok "ti"? Látnokok?
Inkább értékeld, hogy őszinte volt!
Ezen fennakadni...komolyan hihetetlen!
Semmiképpen sem lenne probléma (nem, én sem votam még egy falunyi lánnyal). Pontosabban, ha már lenne kb 18, akkor nem zavarna. Ha 16, és már előttem volt valaki, akkor az azért problémákra utal.
Ja, és örülj h őszinte volt.
Háááát.... azért nem az első szexuális együttlétkor kell ezt elővezetni.
Azért ez a kortól is függ... Én 30 éves vagyok. Egy korban hoozá illő nőről feltételezem, hogy nem "érintetlen" de ezért nem kárhoztatom.
magyarul csak feltételezed,hogy szűz, aztán kiderül,hogy nem. miért kéne ezért kiábrándulni?
nem hazudott ha jól értem.
+ mi van akkor, ha már nem szűz? igaza volt a többieknek, egy bizonyos kor felett már ezzel jár az ismerkedés,hogy kiderül,hogy a másiknak nem te lennél az első.
ha valakit ez zavar, akkor javaslom az általános iskolák környékén ismerkedjen, ott talán még talál szűz egyedeket:D bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!