Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti kiábrándulnátok ilyen helyzetben?
Ez attól is függ, hogy ez mikor derül ki! rögtön az ismerkedés elején avagy sem.
Ha rögtön az elején kiderül, és úgy döntök h ebbe nem megyek bele, akkor nem okozok senkinek túl nagy fájdalmat egy "nem-el"
Ha viszont együtt vagyunk pár hete hónapja, és szeretem és kiderül h van valami betegsége gyógyíthatatlan akkor vele maradok mert szeretem...
de gondolom te most valami belső betegségre gondolsz azaz nem külső amit látni lehet...
Szia!
Mi lenne az a betegség? Ha gondolod privátban is megírhatod, érdekel a dolog.
Nem jönnék össze beteg nővel (tapasztalat).
Van aki igen, ne add fel!
először is el kell mondani, ha úgy érzed kezd komolyra fordulni.
...és nem tudom. az unokaöcsémnél nemrég diagnosztizáltak Chrone-betegséget, nekem a jobb térdem ment tönkre, nem hiszem, hogy ettől rosszabb emberek lennénk. attól függ, hogy milyen betegségről van szó, de azt hiszem belevágnék, és biztos nagyot nőne a szememben, ha lenne olyan őszinte, hogy elmondja nekem.
az élet nehéz, mindig lesz mivel küzdeni, az a fontos, hogy ezt kivel teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!