Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is gyerekes, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is gyerekes, ha egy 20 éves lány ablakdíszeket fest?

Figyelt kérdés

Párom ma jött át, és mikor meglátta, hogy üveg festékezek (amit így rá lehet ragasztani az ablakra), akkor kiröhögött, hogy ez milyen dedós. És ezzel engem nagyon megbántott, de őt ez nem is érdekelte, mintha mi sem történt volna, továbbra is úgy viselkedett.

Szerintetek igaza volt, ez tényleg dedós dolog?

2016. júl. 13. 23:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem dedós szerintem. Jó kis elfoglaltság, ha letud kötni téged.:)
2016. júl. 13. 23:09
 2/19 anonim ***** válasza:
95%
Nem, nagyon szép dolgokat is ki lehet hozni belőle.
2016. júl. 13. 23:11
 3/19 anonim ***** válasza:
97%

A barátodra nem mondok semmit, de szerintem te is érzed, hogy nagyon rosszul választottál.

Alkotni egyáltalán nem dedós dolog.

2016. júl. 13. 23:20
 4/19 anonim ***** válasza:
96%
Dehogy... Alkotni nem gyerekes, csak sokan felhagynak vele kisiskolás korukban, ezért nehezen tudják értékelni, ha más csinál valami kreatívat.
2016. júl. 13. 23:21
 5/19 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem az a nagyon dedós dolog ahogy a párod viselkedett. Még ha igaza is lenne ami nincs, akkor is csak dicsérnie lenne szabad, hogy milyen ügyes vagy és ezért mennyire szeret.
2016. júl. 13. 23:27
 6/19 anonim ***** válasza:
97%
A barátod a gyerekes. Imádom a kreatív, művészi nőket.
2016. júl. 13. 23:46
 7/19 anonim ***** válasza:
52%
Mekkora egy gyökér a pasid... Az üvegfestés szép, kreatív hobbi. Mondjuk láttam már dedós felnőtteket is, pl. ezek a felnőtt kifestő könyvek azért elég röhejesek szvsz...
2016. júl. 13. 23:51
 8/19 anonim ***** válasza:
97%
Dedós, nem dedós, csináld azt amitől jól érzed magad ennyi, tenni kell mások véleményére.
2016. júl. 14. 00:05
 9/19 anonim ***** válasza:
94%
Mond meg neki, hogy amíg nincs kezdőtőkéd templomokra rózsaablakokat készíteni, addig sajna ez van...
2016. júl. 14. 00:20
 10/19 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó :DD
2016. júl. 14. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!