Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is gyerekes, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is gyerekes, ha egy 20 éves lány ablakdíszeket fest?

Figyelt kérdés

Párom ma jött át, és mikor meglátta, hogy üveg festékezek (amit így rá lehet ragasztani az ablakra), akkor kiröhögött, hogy ez milyen dedós. És ezzel engem nagyon megbántott, de őt ez nem is érdekelte, mintha mi sem történt volna, továbbra is úgy viselkedett.

Szerintetek igaza volt, ez tényleg dedós dolog?

2016. júl. 13. 23:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%

Nem dedós, csak sok ember felhagy az alkotással kisiskolás kor után, mert akkor sem volt benne sikerélménye, nem is hiányzik neki. Ők utoljára dedós korukban csináltak ilyet.

Emiatt érthető, hogy számukra fura.

DE az mindenképpen "dedós" viselkedés, ha ezt ilyen formában szóvá is teszik. Kérdezi oké, ha tényleg kíváncsi rá, meg akarja ismerni, meg akarja érteni, hogy ez miért jó neked. Érdekli, hogy kimaradt-e valamiből vagy ez tényleg nem neki való, és jobb is, hogy sose próbálta. De ez a viselkedés tőle, nevetséges... Szerintem viccnek is erős, de a leírásod alapján komolyan mondta. El kéne beszélgetned vele, mert ez így nem fog működni hosszútávon, ha ennyire lekezelően bánik veled.

2016. júl. 14. 00:56
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
25 vagyok, minden télen papír hópelyheket ragasztgatok az ablakra. Nemrég festettem a páromnak (24) üvegfestékkel bögrét. Szülinapomra egy zokniból készült hóembert kaptam tőle. A pasid a gáz, nem az ablakdíszek.
2016. júl. 14. 02:58
 13/19 Noblesse Oblige ***** válasza:

Én meg 27 éves létemre, akvarellezek, gyurmázok, ékszert, órát és kiegészítőket készítek, szennyes kosárt fonok, vagy épp folyékony szappantartót készítek... én nem bírnék meglenni művészkedés nélkül, lehet, hogy ez dedó dolog, de engem felemel amikor végre elkészülök valami széppel, valami hasznossal. Mondjuk a háztartás szempontjából is jó, mert pár száz forintból megvannak ezek a cuccok.

Ha agyagoznál, kifestőznél, vagy épp gyurmáznál, az sem dedós, amíg boldoggá tesz. Az a rossz, ha valaki elveszti a kreativitását, vagy benne élő gyereket.

2016. júl. 14. 07:19
 14/19 anonim ***** válasza:
Mindenkinek van valami hobbija, ami leköti, kikapcsolja. Másik, ha felnőttként nem marad meg semmi a gyerekből az emberbe, régen rossz. Természetes és, ha szeretem a másikat, elfogadom az ilyen dolgokat, ami a másikat kikapcsolja, örömet okoz neki. Sőt, dicsérem, biztatom, mert szeretem és szeretném ha boldog lenne.
2016. júl. 14. 07:22
 15/19 anonim ***** válasza:
30N vagyok,keresztanyum 46 es ha idonk engedi szoktunk mi is csinálni .de cdre.elrontott cdre csinálunk ilyeneket. Vagy.oralapot .
2016. júl. 14. 08:44
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

barátod mit csinál szabadidejében? van egy érzésem, hogy issza a sört és bámulja a Tv-t.

Amúgy meg egy barom állat.. ideje lenne elgondolkodnod a közös jövőn vele.

2016. júl. 14. 09:13
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem dedós dolog, de az ilyen párodhoz hasonlók szokták később szülőként elvárni a tanítónéniktől meg óvónéniktől, hogy dekoráljanak... A párjuktól ciki, a gyereküket nevelő pedagógus felé elvárás...
2016. júl. 14. 10:07
 18/19 A kérdező kommentje:

"van egy érzésem, hogy issza a sört és bámulja a Tv-t. "

Hát, eltaláltad, de ezen kívül azért még szokott edzeni, focizni, meg bulizni a haverokkal, ilyesmik. :)

2016. júl. 14. 15:08
 19/19 FoxtrotLidérc ***** válasza:

Tudom-tudom elkéstem a válasszal, de a TE hobbid kreatív. És remélem ilyen maradtál. :)))

F/30, aki még mindig gyűjti a játékkatonákat, és egyiket-másikat kifesti a saját ízlésének megfelelően.

2020. aug. 30. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!