Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi visz rá egy 30 éves szép nőt arra, hogy 2 gyerekes válófélben lévő apukával kezdjen ki?
Talán azért, mert az apuci válik és új életet akar kezdeni és lehet, hogy éppen ez a nő lesz az új párja.
A nő nem rondít bele egy kapcsolatba!
Azért, mert egy férfinak van két gyereke, attól nem ismerkedhet új nővel, ha már válik?
Szerinted akkor egy 30 éves egyedülálló nő, nem ismerkedhet ilyennel személlyel?
Miért tetted fel a kérdést egyébként?
A nő cselekedete teljesen normális!
Irigy exfeleség lehetsz, aki azt hiszi csak apuka pénzére hajthatnak jónők? Esetleg lekoptatott pasi, aki nem tudja miért nem őt választották?
Egyszerűen a nő vonzónak, viccesnek és intelligensnek találja a férfit.
Miből gondolod, hogy nem akar még gyereket? És az a férfi is a papírmunkák után már egyedülálló lesz, erről csak ennyit.
Egyébként meg, neked ehhez az egészhez mi közöd?
Neked nem teljesen mindegy, hogy az a nő kibe szeret bele?
Nem minden nő akar gyereket, nekem nem is lehet pl. Akkor most mi van?
Miért ne tetszhetne egy két gyerekes férfi? Nyilván ha szeretem, akkor a gyerekeit is elfogadom. Vagy mi van ebben olyan botrányos? Nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!