Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak "szép" férfiak? Lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak "szép" férfiak? Lehet egy férfi szép? Milyen egy férfi, aki szép, férfiasan szép?

Figyelt kérdés

Az én véleményem szerint lehet szép egy férfi. Szeretem csodálni az igazán "szép" férfiakat. Aki csak vonzó vagy szimplán "jópasi" azt nem tudom. Szépség alatt érthetünk sok minden, egy egyedi karakteres arcot, gyönyörű arccsontozatot vagy tekintetet, valamit amit nem is lehet igazán szavakba foglalni.

És ti férfiak, amikor azt írjátok, hogy nekünk annyira hatalmas igényeink vannak... arra nem gondoltok, hogy egy nő is szerethet csodálni egy gyönyörű arcot?

2016. jún. 3. 21:14
 1/10 anonim ***** válasza:
*ásít*
2016. jún. 3. 21:18
 2/10 A kérdező kommentje:
Ásíts csak. De lehet ám az X-et is nyomogatni. Tudod, ott jobb felső sarokban.
2016. jún. 3. 21:20
 3/10 Sunshinedoll ***** válasza:
35%
Lehet hát :D A volt barátomra mondtam mindig, hogy milyen szép, mire ő azt mondta "de hát én nem is vagyok lány, tudtommal" :D Ettől függetlenül tényleg szépnek tartottam. Persze, jóképű, és amúgy férfias is volt, izmos volt, meg szakállas, meg maga az arca férfias csontozatú volt, de tényleg nagyon szép volt, mintha márványból faragták volna, vastag száj, erőteljes járomcsont, állkapocs, csillogó szemek, sima, hibátan bőr, nagyon szép pasas volt, mindig olyan büszke voltam rá :D
2016. jún. 3. 21:24
 4/10 anonim ***** válasza:

[link]

Sokan csodálják :D

2016. jún. 3. 21:24
 5/10 anonim ***** válasza:
5%
Megteszek mindent h elérjem ezt a szintet aztán kihasználom az összes ilyen hülye libát.
2016. jún. 3. 21:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen,van ilyen. Egyszer láttam egy tejcsoki fiút a 4-6-os egyik megállójában, és elképedtem mennyire szép. De nem lányos arcú,vagy ilyesmi,hanem olyan szép volt a bőre,a haja (pedig raszta volt) , a szeme, az orra. A szemöldöke szinte mintha szálanként lett volna fésülve. Arányos volt mindene,mint egy rajz. Nagyon szép pasi volt az bztos.
2016. jún. 3. 21:42
 7/10 A kérdező kommentje:

5-ös ha genetikailag selejt vagy nem sok mindent tehetsz a plasztikán kívül, de sok sikert.

Bocs, ezt a hülye libázásért.

2016. jún. 3. 21:56
 8/10 anonim ***** válasza:
A nők szerint szép, délceg férfi vagyok :D
2016. jún. 3. 21:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem csodálják a six-packom ^^
2016. jún. 3. 22:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Ó a Dávidszobor, örökszerelem :) és igen, vannak szép férfiak, mi a kérdés :)
2016. jún. 3. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!