Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdem megutálni a lányokat! Miért nem lehet egy fiú érzéki? miért kell mindenhol a nagypofájú barmot játszani?
Nem arra gondolok hogy bu-zis, hanem érzéki, igen tudok sírni egy filmen, elég érzékeny srác vagyok, de ez nem tudom miért baj a lányoknak?
a csajom is emiatt hagyott faképnél. most miért? miért várják el a nők a fiúktól, hogy ne legyenek önmaguk, hanem egy állarcot húzzanak magukra?
Miért baj az pár baromnak, ha pl a barátaimat megölelem? nemtudom mi baj van ebben pl. a lányoknak lehet de nekünk fiúknak nem?
egy érzelmes fiú.
Igazán megadhatnád a telefonszámod... Én sem igazán értem, mi az emberiség problémája azzal, ha valaki más. Ha megfogadsz egy tanácsot, tényleg ne add fel önmagad, akárki is vagy.
Én nem vagyok egy topmodell alkatú lány, sem divatp*csa, sőt, igazából különösebben csoportokba sem tartozom, a véleményemet őszintén és kíméletlenül elmondom, főleg ha barát az illető. Imádok egyedül lenni, s írni a könyvemet, ellenni a magam kis világában. Van pár igazán jó barátom, de nagyon sokan utálnak csak azért, mert nem vagyok hajlandó beállni a sorba, nem leszek birka sem birkapásztor. Ennyi.
Az, hogy kinek milyen típusú srácok és lányok jönnek be, az részben a médiától, részben biológiától, részben pedig az adott személytől függ. Személy szerint nekem azok a srácok jönnek be, akik érzelmesek, és ezt ki is mutatják, intelligensek és műveltek! (nekem nagyon úgy tűnik, ez nem divat manapság)
Amúgy az álarcról annyit mondanék, hogy mindenki viseli... hisz ez a társadalmi elvárás, hogy légy egy szimpla tömegtermék. Ennyi a hozzáfűznivalóm a dolgokhoz.
Ez egy baromság! Az emberek másképp viselkednek más-más helyzetekben. Pl. nem ugyanúgy viselkedsz az anyáddal, mint a barátoddal, akkor kivel szemben játszod meg magad? Az nem baj, ha vannak érzelmeid (a nők szeretik ha kimutatod) de nem minden helyzetben. Nem kell bunkónak lenni, de kell legyen egy férfias kiállásod és csak nődnek érzelegj. Nem tűnhetsz az élet minden területén egy szerencsétlen nyomoréknak, mert az élet kemény és van amikor határozottnak kell lenni.
A többiek csak fel akarják nyitni a szemed és ne hagyd őket figyelmen kívül, csak azért mert nem tetszik a véleményük. Szedd össze magad egy kicsit kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!