Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdem megutálni a lányokat!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdem megutálni a lányokat! Miért nem lehet egy fiú érzéki? miért kell mindenhol a nagypofájú barmot játszani?

Figyelt kérdés

Nem arra gondolok hogy bu-zis, hanem érzéki, igen tudok sírni egy filmen, elég érzékeny srác vagyok, de ez nem tudom miért baj a lányoknak?

a csajom is emiatt hagyott faképnél. most miért? miért várják el a nők a fiúktól, hogy ne legyenek önmaguk, hanem egy állarcot húzzanak magukra?

Miért baj az pár baromnak, ha pl a barátaimat megölelem? nemtudom mi baj van ebben pl. a lányoknak lehet de nekünk fiúknak nem?

egy érzelmes fiú.

2010. ápr. 21. 06:54
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 A kérdező kommentje:
Nem vagyok Meleg, de igazából nincs bajom a melegekkel, de nem vagyok az! és emiatt hagyott el, ő mondta, hogy neki ez nem megy, és ennyi.
2010. ápr. 21. 09:52
 42/62 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy egyeseknek miért baj az, hogy ha a pasinak érzései is vannak. Elárulom, hogy aki a legnagyobb kőmacsó, az sír a legjobban a legkisebb gondon is. Meg kell találni a középutat. Nem szabad átesni a ló túloldalára se, mert a túlzott vinnyogás meg inkább b.uzis.

üdv

2010. ápr. 21. 10:04
 43/62 anonim ***** válasza:
Akkor fogd már fel végre!!!!Veled van a baj!!És pont!!A lány is megmondta a szemedbe! Akkor probálj már meg változtatni!!!!Sajnos olyan világot élünk ahol sok esélyed majd nem lesz ha igy folytatod a lányoknál.
2010. ápr. 21. 10:05
 44/62 anonim ***** válasza:
A volt csajod azt mondta meleg vagy? Azért hagyott el?
2010. ápr. 21. 10:05
 45/62 A kérdező kommentje:

azt mondta egy érzelgős köcsög vagyok... szóval majdnem:(

Változzak meg? Hát nem fogok! Nem tagadom meg önmagamat, ha nem kellek a tyúkoknak akkor inkább élek egyedül, de nem tagadom meg önmagamat!

2010. ápr. 21. 10:13
 46/62 anonim ***** válasza:
nem kell megtagadnod magadat, csak picit alkalmazkodni...egyik kapcsolat sem működik minimális alkalmazkodás nélkül, d erre majd rájössz. egyébként az érzelgősség helyzet kérdése, egyik helyzetben lehetsz az, a másikban nem szabad kimutatni. van ilyen, a nők is tudnak diszkriminálni az ilyen helyzetek között. én sem bőgöm el magam az utcán vagy minden második csúnya mondatra, vagy minden filmen, és minden barátnőmnek vagy barátomnak sem adok puszit. tehát tudj egy kicsit alkalmazkodni szerintem. 22 L
2010. ápr. 21. 10:48
 47/62 anonim ***** válasza:
7.29 vagyok:ezt látens homoszexualitásnak hívják. majd ha nem félsz beismerni, rájössz, h meleg vagy. sajnálom.
2010. ápr. 21. 10:55
 48/62 A kérdező kommentje:
nwemtudtam hogy csak a melegek lehetnek érzelmesek. és te aztán baromira ismersz engemet hogy ilyet levonj....
2010. ápr. 21. 10:58
 49/62 anonim ***** válasza:
Nyugi haver nem kell megváltoznod majd megváltoztat az élet :P Nekem is volt egy haverom aki kicsit túl érzelmes volt, aztán a sokadik pofára esés után betört, és "elbunkósodott". Ha tetszik, ha nem, úgyis ez lesz, de akkor majd te is fogod látni, hogy ez így jó. Nem magadtól fogsz megváltozni, hanem az élet változtat meg, ezért nem kell feladnod semmit.
2010. ápr. 21. 11:00
 50/62 anonim ***** válasza:
általában csak azok. kevesebb a tesztoszteron benned, az tuti. ez nem csak társadalmi megfelelés, h egy férfi erős. egy férfi egyszerűen ilyen. ha nem meleg vagy, akkor meg nem volt ödipusz komplexusod
2010. ápr. 21. 11:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!