Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdem megutálni a lányokat! Miért nem lehet egy fiú érzéki? miért kell mindenhol a nagypofájú barmot játszani?
Nem arra gondolok hogy bu-zis, hanem érzéki, igen tudok sírni egy filmen, elég érzékeny srác vagyok, de ez nem tudom miért baj a lányoknak?
a csajom is emiatt hagyott faképnél. most miért? miért várják el a nők a fiúktól, hogy ne legyenek önmaguk, hanem egy állarcot húzzanak magukra?
Miért baj az pár baromnak, ha pl a barátaimat megölelem? nemtudom mi baj van ebben pl. a lányoknak lehet de nekünk fiúknak nem?
egy érzelmes fiú.
A bánaért puffogsz?!
Ha felteszel egy kérdést számolnod kell azzal hogy lesznek akik nem értenek veled egyet, nem értik mi a problémád.
Ha Te így jól érzed magad, szerinted ez a normális akkor élj úgy.
Igazából mi is a kérdés lényege?
komolyan mondom én tök kedvesen meg aranyosan válaszoltam erre lepuffogtál...istenem a fiú-fiú puszi nyilvánosan b*zisan néz ki.ennyi.de nem ez a legnagyobb baj istenem.
én nem azt mondtam hogy herkulesként védelmezz nőket...én azt mondtam h olyan érzelgős vagy amilyen akarsz ha mellette van benned férfi, és sárm is. enniy.de én már meg se szólalok.
Ne győzködj már minden hozzászólót az "igazadról"!
Minek kérdeztél ha nem tudod elviselni a másik véleményét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!