Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdem megutálni a lányokat!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdem megutálni a lányokat! Miért nem lehet egy fiú érzéki? miért kell mindenhol a nagypofájú barmot játszani?

Figyelt kérdés

Nem arra gondolok hogy bu-zis, hanem érzéki, igen tudok sírni egy filmen, elég érzékeny srác vagyok, de ez nem tudom miért baj a lányoknak?

a csajom is emiatt hagyott faképnél. most miért? miért várják el a nők a fiúktól, hogy ne legyenek önmaguk, hanem egy állarcot húzzanak magukra?

Miért baj az pár baromnak, ha pl a barátaimat megölelem? nemtudom mi baj van ebben pl. a lányoknak lehet de nekünk fiúknak nem?

egy érzelmes fiú.

2010. ápr. 21. 06:54
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:

A bánaért puffogsz?!

Ha felteszel egy kérdést számolnod kell azzal hogy lesznek akik nem értenek veled egyet, nem értik mi a problémád.

Ha Te így jól érzed magad, szerinted ez a normális akkor élj úgy.

Igazából mi is a kérdés lényege?

2010. ápr. 21. 08:41
 32/62 anonim ***** válasza:
Szerintem nem csak érzelgős hanem nagyon hisztis is vagy :S
2010. ápr. 21. 08:43
 33/62 anonim ***** válasza:

komolyan mondom én tök kedvesen meg aranyosan válaszoltam erre lepuffogtál...istenem a fiú-fiú puszi nyilvánosan b*zisan néz ki.ennyi.de nem ez a legnagyobb baj istenem.

én nem azt mondtam hogy herkulesként védelmezz nőket...én azt mondtam h olyan érzelgős vagy amilyen akarsz ha mellette van benned férfi, és sárm is. enniy.de én már meg se szólalok.

2010. ápr. 21. 08:57
 34/62 anonim ***** válasza:
Szerintem nézz magadba és gondolkozz el, hogy nem viselkednek furcsán veled még a barátaid is???!!!Mert én még ilyent nem hallottam..
2010. ápr. 21. 09:05
 35/62 anonim ***** válasza:
De szoknyát is felvehetsz, a lányok is ezt csinálják!
2010. ápr. 21. 09:07
 36/62 anonim ***** válasza:
Egyébként az érzéketlenség nem egyenlő a talpraesettséggel, a magabiztossággal!
2010. ápr. 21. 09:16
 37/62 A kérdező kommentje:
09:05. miért lenne furcsa ez a viselkedés? én nem érzem annak. Szerintem a kedvesség az minden emberben ott van, és nemtől függetlenül lehetünk kedvesek mindenkivel.
2010. ápr. 21. 09:31
 38/62 anonim ***** válasza:
hmmm nem vagy meleg? fiú fiú puszi ölelés háááát..még a sírás el is megy de moziban írtó gáz.de h puszit adsz egy fiúnak azminden biztosítékot kiver
2010. ápr. 21. 09:34
 39/62 anonim ***** válasza:

Ne győzködj már minden hozzászólót az "igazadról"!

Minek kérdeztél ha nem tudod elviselni a másik véleményét?

2010. ápr. 21. 09:35
 40/62 anonim ***** válasza:
A miérteket meg a volt csajodtól kéne megkérdezni
2010. ápr. 21. 09:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!