Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a legtöbb lány a bunkó, nagypofájú fiúkat részesíti előnyben?

Figyelt kérdés
A legtöbb haverom egy szemétláda a nőkkel, nem tiszteli őket folyamatosan átveri és megalázza, csúnyán beszél velük stb.. És mégis minden hónapban más lánnyal látom őket nekem meg már 2 éve nincs senkim pedig igykszem próbálkozok. Az előző barátnőm is azért szakított velem(legalábbis azt mondta), hogy túl jó vagyok neki meg túl kedves. Na szép. Ez már baj a mai világban? legyek én is szemét? Segitsetek!
2010. márc. 19. 10:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

szerintem várj türelemmel.

nem kell szemétnek lenned.

van olyan csaj aki a kedves srácokat szereti

énis utálom a bunkókat :D

2010. márc. 19. 10:29
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint nem szeretem a bunkó pasikat.Szerintem sok lány azért jár velük mert nagymenő pasik és jó a dumájuk.Nem véletlen, hogy nincs egyik ilyen pasinak sem hosszú kapcsolata.Azok a lányok akik ilyen fiúval jönnek össze azok csak mellé fognak.
2010. márc. 19. 10:31
 3/15 anonim ***** válasza:
ne légy szemét, az nem TE lennél, a barátodat azért látod más csajjal mindig, mert a nők sem bírják őt, csak ő ezt másképp állítja be. Légy türelmes, tudod a türelem rózsát terem....és ha lesz egy rózsád.... vigyázz rá. öntözd...stb( Exupery: Kis herceg)
2010. márc. 19. 10:40
 4/15 anonim ***** válasza:

remélem azért nem vagy mamlasz sem.

én pl azért szeretem a bunkó, nagypofájú pasikat (illetve eddig egyszer voltam szerelmes és ő pont ilyen volt), mert megvédett (sajnos engem meg kell, mert nyuszi vagyok), mellette biztonságban éreztem magam. és persze a szövegével is levett a lábamról. az már más kérdés, h rosszul bánt velem :(

2010. márc. 19. 10:46
 5/15 anonim ***** válasza:
64%

kurv*ra igaza van a 10:52nek. A csajok (pláne a jó csajok) mindig azt mondják hogy nekik kedvesség meg lovagiasság meg hűség kell. A nagy lófаszt! Húzd az agyukat, legyél kicsit bunkó, leszarom stílusú, de a legfontosabb: magabiztos, öntudatos. Érezze a csaj, hogy ha téged megszerez, megkapja a főnyereményt. Még akkor is, ha küzdenie kell érte.

Na azért vigyázni kell, nem szabad a ló másik oldalára se átesni, a tajparaszt beképzelt Gazsi a faluból nem nyerő!

2010. márc. 19. 11:16
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen srácoknak mindegy, milyen lánnyal vannak, csak legyen kit megdugni. Neked valószínűleg azért nincs barátnőd, mert ennél magasabb igényeid vannak, és nem agyatlan szexgépet keresel magad mellé, aki azt se fogja fel, ha bunkó vele a pasija.

Eldöntheted, hogy inkább ilyen maradsz, és találsz majd egy rendes lányt, akivel beszélgetni is tudsz, vagy összeszeded az első szőke cicababát és a fodrászról, hajfestékekről, csillogós körömlakkról és más édibédi dolgokról akarsz beszélgetni, és nemibetegségeket összeszedni...

2010. márc. 19. 11:22
 7/15 anonim ***** válasza:
88%

Jajj ez olyan baromság! Talán a kérdező nem szeret dugni?

Ja am valszeg magasabbak az elvárásaik, mint a kalibered. Vagy csökkented az elvárásokat, vagy növeled a saját értéked ;)

2010. márc. 19. 11:27
 8/15 anonim ***** válasza:

a szemétláda haverodat azért látod minden hónapban más nővel, mert épp nem tudja őket megtartani a bunkósága miatt.

több az olyan nő aki a megbízható, és szereti ha szeretik :D

csak keresni kell

2010. márc. 19. 11:41
 9/15 anonim ***** válasza:
a bunkókat nem, csak a ˝nagypofájúakat˝-ami nálam a magabiztosságot tükrözni,a bunkókat kegyetlenül utálom, a JOGTALANUL nagypofájúakat is,a magabiztosakat pedig szeretem, de csak annyira legyen magabiztos,amennyire engem is nagyon tud tisztelni a kapcsolatban. Remélem érthető...
2010. márc. 19. 11:47
 10/15 A kérdező kommentje:

köszönem a válaszokat.

Szerintem a nagypofájuság és a magabiztosság 2 külön dolog.

2010. márc. 19. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!