Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a legtöbb lány a bunkó, nagypofájú fiúkat részesíti előnyben?

Figyelt kérdés
A legtöbb haverom egy szemétláda a nőkkel, nem tiszteli őket folyamatosan átveri és megalázza, csúnyán beszél velük stb.. És mégis minden hónapban más lánnyal látom őket nekem meg már 2 éve nincs senkim pedig igykszem próbálkozok. Az előző barátnőm is azért szakított velem(legalábbis azt mondta), hogy túl jó vagyok neki meg túl kedves. Na szép. Ez már baj a mai világban? legyek én is szemét? Segitsetek!
2010. márc. 19. 10:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

most lehet hogy sok lány itt le fog pontozni de lesz.rom!

a nők egy igen egyszerű élőlények! de télleg ha akarnád bármelyik nőt a világon megb.szhatnád ha akarnád legyen az Jennifer Lopez vagy Bálint Antónia vagy a sarki büfében a pultos csaj...és ehhez három dolog kell

Határozottság!

Jó humor!

És a személyiségedhez illő stílus!

És a lényeg hogy ezeket jól összeszedjed és hogy szinkronban legyenek

szerintem ezek kellenek! és sz.rd le hogy a haverjaid hogy csajoznak te csak magadra koncentrálj 25f

2010. márc. 19. 12:01
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
te vagy a 32132. aki ezt megkérdezi. mert így vagyunk programozva, még mindig ez a válasz.
2010. márc. 19. 13:03
 13/15 anonim ***** válasza:

Koppra ugyanez a bajom. engem is dobott ki csajom azért mert ,,tul kedves " voltam hozzá. Mindig az olyanokat becsülik meg akik nem tisztelik őket megpofozzák stb. de később(legalábbis nálam) aztán jön a sírásrívás h de hülye voltam meg ilyenek. Akkor már kellenék,tudod mit ??egy nagy lo... Ha rám hallgatsz keress olyat aki megérdemel azokat meg sz le magasról aki ilyen.Igaz nem sokan vannak ilyenek,de ha megtalálod, az nem fog ott hagyni mert ,,tul jo vagy".és érdemes lesz törődni vele. Az hülyeség h ,,igy vagyunk programozva". Ha az ilyen csajoknak ez kell, akkor meg is érdemlik. Ha jobb h a palija kiveri a fogát meg bucira püföli minthogy tejben -vajban fürössze,meg a szo szoros értelmében kinyalja a fenekét, akkor örüljön annak.Legyen is igy. Szívből kivánom. Aztán meg jöhet a gyik.hu ra hogy ,,jaajjj megvert a barátom,mit tegyek??"

És lehet lepontozni...

2010. márc. 19. 19:45
 14/15 anonim válasza:
0%
Bírom ezt az oldalt XDXDXDXD...itt mindenki a világ esze, tele van tapasztalattal, szent fiú, aki nem tud összeszedni egy normális nőt, hanem vmi rosszéletűt akar, vagy feminista ragadozó nőstény, aki nem hagyja élni a férfiakat....aztán itt rimánkodik mikor nem kapott kukit 3éve
2010. márc. 21. 11:10
 15/15 anonim ***** válasza:

tegnap 11:10

Ez most hogy jön ide?? ,,nem tud összeszedni egy normális nőt, hanem vmi rosszéletűt akar+ egyrészt hogy a kettő nem függ össze, de ha el is tekintek ettől a ténytől, ponthogy nem erről van szó. Senki nem mondta h rosszéletüt akarnának/nk épphogy nem. Szoval senki nem állította h itt bárki is szent lenne, vagy a világ esze lenne(de a kommentedet olvasva nálad biztos okosabbak)

Ha nem tetszik amit az oldalon látsz ... miért vagy itt és pláne miért kommentelsz be??? Hmm??? Csak kiváncsi lennék te pl hány kérdést tettél fel amelyben rimánkodsz vagy egyáltalán??

2010. márc. 22. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!