Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdem megutálni a lányokat! Miért nem lehet egy fiú érzéki? miért kell mindenhol a nagypofájú barmot játszani?
Nem arra gondolok hogy bu-zis, hanem érzéki, igen tudok sírni egy filmen, elég érzékeny srác vagyok, de ez nem tudom miért baj a lányoknak?
a csajom is emiatt hagyott faképnél. most miért? miért várják el a nők a fiúktól, hogy ne legyenek önmaguk, hanem egy állarcot húzzanak magukra?
Miért baj az pár baromnak, ha pl a barátaimat megölelem? nemtudom mi baj van ebben pl. a lányoknak lehet de nekünk fiúknak nem?
egy érzelmes fiú.
szia kedves érzelmes fiú,
16 éves vagy, tudom hogy azt hiszed hogy abszolute ki vagy már alakulva emberileg, de még nem vagy, hidd el nekem...a fokozott érzelgősség egyrészt a személyiséged másrészt a hormonjaid. A lényeg az, hogy tudnod kell hogy a nők a párjukban a védelmezőt keresik picit, akihez ha baj van oda lehet bújni sírni vagy feltöltődni és megvéd...az a lényeg h a lány ezt a biztonságot érezze, ezen kívül édesmindegy szerintem h menniyre érzelmes vagy menniyre nem, az már kinek-kinek az ízléskérdése. Az én párom pl. egy bolondos, vidám emberke, aki nagyonnagyon érzelmes és romantikus emellett, de eszembe nem jutna egy negatív jelzősem, mert amikor kell, amikor szükségem van rá akkor ott van a válla hogy odabújjak, és higgadtan tud nekem segíteni bármi van. a Másik hogy vannak helyzetek, ahol nem az kell hogy finom legyél és érzelmes, hanem az hogy kicsit vad;) szóval arra is figyelj oda.
Hát bőgés filmen-nel nincs baj, barátok ölelgetése...azzal sincs baj, de pl a fiú-fiú puszi puszi az elég riasztó tud lenni:)
kitartás:)
21 L
Kedves kérdező: Ne hőbörögj.
vedd tudomásul hogy van akinek a te személyiséged riasztó.Vannak lányok akiket ilyen pasival ki lehetne kergetni a világból.
A megoldást már leírtam az előbb.
Olyan lányt keress aki illik hozzád, akinek az ilyen típusú pasik jönnek be.
Ennyi
jajj már.
Éretlen vagy még :S
A te a korodban a kapcsolatok jönnek mennek.Aztán egyszer csak találkozol majd azzal a lánnyal aki a te számodra az igazi.Aki olyannak szeret majd amilyen vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!