Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a bunkó nagypofájú lányokról akik mindenkinek beszólnak az utcán?
Szánalmat irántuk. Bár rajtam nem szoktak röhögni, de a jelenséget én is szoktam látni, sajnálom a szüleit, de valószínüleg ők sem különbek, úgyhogy annyira őket sem...
Bár az élet úgy is meg fogja tanítani őket, hogy iylen viselkedéssel semmire sem mennek, hát ez van ostobák, kész!
Ostoba, lepcsesszájú ri*ancok! Engem is nagyon idegesítenek.
Sokmindent nem tudsz tenni, legfeljebb ha eszedbe jut valami szellemes, kemény beszólás, amivel megalázod őket, és utána már te nevetsz a helyzeten. :)
bocs de néha én is ilyen vagyok..
am meg szóltak már be nekünk és nem sokra mentek vele, pont hogy csak jobban oltottuk az illetőt.
17:46os vagyok.:D
unatkozunk.xD
am meg ahhoz az IQs kommenthez: nem feltétlen kell hülyének lenni.-.-" kitűnő tanuló vagyok meg minden mégis csinálok ilyenekt..
Miért jó másokkal ok nélkül kötekedni? - Unatkoztok
De bírnám, ha egyszer valaki csak úgy unalomból jól pofánvágna. Kitünő tanuló? Ha ötödjére járnám a 6-at, én is kitünő lennék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!