Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdem megutálni a lányokat! Miért nem lehet egy fiú érzéki? miért kell mindenhol a nagypofájú barmot játszani?
Nem arra gondolok hogy bu-zis, hanem érzéki, igen tudok sírni egy filmen, elég érzékeny srác vagyok, de ez nem tudom miért baj a lányoknak?
a csajom is emiatt hagyott faképnél. most miért? miért várják el a nők a fiúktól, hogy ne legyenek önmaguk, hanem egy állarcot húzzanak magukra?
Miért baj az pár baromnak, ha pl a barátaimat megölelem? nemtudom mi baj van ebben pl. a lányoknak lehet de nekünk fiúknak nem?
egy érzelmes fiú.
Én csak annyit tudok erre mondani, hogy bárcsak minden srác ilyen lenne! Utálom a sok egyforma beképzelt kö*sög senkiházit, akik bárkit képesek megalázni, csak azért, hogy "menők" legyenek. "Egoboy" meg "páwa" meg tököm tudja.. Manapság már az is egy abszolút elfogadott stílusak, "életformának" számít, hogy valaki csak magával foglalkozik, és nem képes szeretni senkit. A sok hülye p*csa meg még asszisztál is ehez. Már kezdetem kételkedni, hogy vannak még ilyenek, de most azért örülök. :)
17/L
7:54-es megdobnálak vele, ha nem csak 17 lennél :)
Pár év és tuti Te is fogsz találkozni"normális" pasikkal is
Szerintem felesleges ezzel foglalkozni. Nem volt beléd szerelmes a lány és kész. Még nagyon sok csaj fog téged otthagyni, mint ahogy te is ott fogsz hagyni lányokat. Mindenkit kirúgnak életében egypárszor. az ok lényegtelen. Te ilyen vagy és kész, örülj neki, és legyél büszke magadra. Majd lesz olyan aki ezt értékeli benned. Ezért nem szabad a másikat zaklatni olyan kérdésekkel, hogy és miért nem tetszem neked... Ez egy szubjektív megítélés, amihez semmi köze a valódi értéknek. Nekem a körte ízlik, neked meg az alma...
31/N
Lehet h nem veszed észre, de túlzásba viszed az érzelgősséget.....Amúgy nem kell "nagyképű k.öcsög" lenni, h a lányoknak begyere...Csak arra gondolj mindig h egy férfi a támaszt, biztonságot kell nyújtsa egy bizonyos alapfokon egy lánynak.Lehet h a te esetedbe a lányok nem éreztek egy magabiztosságot..De sajnos változnod kellene egy kicsit szerintem...ami azt jelentené h nem tudnál önmagad lenni...Őgyhogy elég nehéz, de meg kell probálnod, hogyha igy áll a helyzet.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!