Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért öltözködik feltűnően csinosan, merészen?
Kedves utolsó.
Őszintén grat a férjednek,mázlista,hogy ilyen belevaló és normális felesége van,mint te,remélem megbecsül.
Ha minden nő ilyen lenne tuti kevesebb lenne a megcsalás.
Ha nem lennék foglalt meg te sem tuti,hoghy imádnálak,a tenyeremen hordoználak :D
További kellemes napot
22F
Kajakoztam. Régen egy átlag edzésen 50 tonnát mozgattam meg. Számolj utána sz@rgyerek, hogy az mennyi. Utána meg lefutottunk 9-11 kilométert. 2 és fél óra volt egy átlag edzés. Másfél óra "badi" 1 óra futás. Vagy úszó edzés 3 kilométer 1 óra alatt. De félmaratont is futottam. Ennyit rólam, te paraszt. Nem voltam válogatott, mert későn kezdtem, de nem is az volt a cél. Megvan az állóképességem, ami kell. Nem szedtem semmilyen mocskot, hanem megállás nélkül ettem. Bár evéssel soha nem leszel olyan, mint aki mérgezi magát.
Csajozni meg rendszeresen lejártam, mert anyuka-apuka, nem nyomatott tele pénzzel, hogy a mosolyomtól elolvadjanak. Nekem kellett odamenni hozzájuk, bármennyire is égő ez a mai világban. Húztam egy pár jót, de nem tudtam elviselni a gyökér személyiségüket, két hónapnál tovább egy csajt se tartottam ki, mert az agyamra mentek. Meg egyébként is újat kell mindig keríteni, hogy ne cse*szd el a fiatalságodat.
De még mennyire, hogy volt. :D Naív sz@r! Nálam mocskosabbszájúaknak megy csak igazán. Én még rendes és visszafogott vagyok.
Az igazi parasztoknak megy a legjobban a csajozás, akik ilyeneket mondanak, hogy: "ku*rva szexi vagy, meg akarlak b@szni!". Aztán vitte ki a csajt a parkba. Megtörtént eset. Sajnos én ennyire merész nem vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!