Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok nő miért öltözködik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő miért öltözködik feltűnően csinosan, merészen?

Figyelt kérdés
A hétvégi bevásárláshoz!Úgy hogy ott a férje,pasija!
2010. ápr. 20. 18:16
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó.

Őszintén grat a férjednek,mázlista,hogy ilyen belevaló és normális felesége van,mint te,remélem megbecsül.

Ha minden nő ilyen lenne tuti kevesebb lenne a megcsalás.

Ha nem lennék foglalt meg te sem tuti,hoghy imádnálak,a tenyeremen hordoználak :D

További kellemes napot

22F

2010. ápr. 21. 14:15
 32/44 anonim ***** válasza:
ÉN is dobtam már ki nőt,mert nem viselkedett rendesen,és azért mert nem tette azt amit én akarok,így van ha én valamit meg akarok tenni akkor csak az adott cél lebeg előttem igen,mostmár értem mit akarsz mondani,én sose voltam papucs,igen egy dol,ogra nem vok büszke,hogy ütöttem meg nőt,de csak azért mert tiszteletlen volt.Ezért kell olyat választani aki azonos irányba megy.Ez a ritka dolog.
2010. ápr. 21. 16:05
 33/44 anonim ***** válasza:
0%
Zsák a foltját. A jellemtelen kondis félbünözőnek tetszik a mocskos r*banc. Ennyi.
2010. ápr. 21. 21:27
 34/44 anonim ***** válasza:
17%

Kajakoztam. Régen egy átlag edzésen 50 tonnát mozgattam meg. Számolj utána sz@rgyerek, hogy az mennyi. Utána meg lefutottunk 9-11 kilométert. 2 és fél óra volt egy átlag edzés. Másfél óra "badi" 1 óra futás. Vagy úszó edzés 3 kilométer 1 óra alatt. De félmaratont is futottam. Ennyit rólam, te paraszt. Nem voltam válogatott, mert későn kezdtem, de nem is az volt a cél. Megvan az állóképességem, ami kell. Nem szedtem semmilyen mocskot, hanem megállás nélkül ettem. Bár evéssel soha nem leszel olyan, mint aki mérgezi magát.

Csajozni meg rendszeresen lejártam, mert anyuka-apuka, nem nyomatott tele pénzzel, hogy a mosolyomtól elolvadjanak. Nekem kellett odamenni hozzájuk, bármennyire is égő ez a mai világban. Húztam egy pár jót, de nem tudtam elviselni a gyökér személyiségüket, két hónapnál tovább egy csajt se tartottam ki, mert az agyamra mentek. Meg egyébként is újat kell mindig keríteni, hogy ne cse*szd el a fiatalságodat.

2010. ápr. 21. 21:55
 35/44 anonim ***** válasza:
29%

De még mennyire, hogy volt. :D Naív sz@r! Nálam mocskosabbszájúaknak megy csak igazán. Én még rendes és visszafogott vagyok.

Az igazi parasztoknak megy a legjobban a csajozás, akik ilyeneket mondanak, hogy: "ku*rva szexi vagy, meg akarlak b@szni!". Aztán vitte ki a csajt a parkba. Megtörtént eset. Sajnos én ennyire merész nem vagyok.

2010. ápr. 21. 22:05
 36/44 anonim ***** válasza:
Miert az en kommentem van kitorolve, mikor nem is voltak benne csunya szavak?????Ezeket a r.bancozokat meg benne hagyjatok??Na, szepen vagyunk.....te meg, 53-as, akkor is szanalmas vagy, a kommentjeid mutatjak, milyen a szinvonalad.Talan ezert nem kellesz a noknek.
2010. ápr. 22. 20:20
 37/44 anonim ***** válasza:
Egyebkent nagy tevedesben elsz, normalis nok egyaltalan nem allnak szoba az ilyen mocskosszaju alakokkal.Az a pasi nyilvan kifogott egy olyat, megjegyzem, hozzavalot.De nagy atlagban nem erre buknak a csajok.
2010. ápr. 22. 20:48
 38/44 anonim ***** válasza:
A legjobbak erre buknak. A puttó sz@r nem.
2010. ápr. 22. 22:41
 39/44 anonim ***** válasza:
hat, ha neked azok a legjobb nok, akik az ilyen szovegre buknak....valszeg nem mozogsz a megfelelo tarsasagban:-S
2010. ápr. 23. 16:04
 40/44 anonim ***** válasza:
14:15 Kedves vagy, köszi:-)
2010. ápr. 23. 16:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!