Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok nő miért öltözködik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő miért öltözködik feltűnően csinosan, merészen?

Figyelt kérdés
A hétvégi bevásárláshoz!Úgy hogy ott a férje,pasija!
2010. ápr. 20. 18:16
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
90%
Mert a nő!
2010. ápr. 20. 18:18
 2/44 anonim ***** válasza:
57%

ezt úgy hívják,hogy feltűnési viszketettség.

én is csinosan,nőiesen öltözök még egy nagybevásárláshoz is,de nem viszem túlzásba.

2010. ápr. 20. 18:18
 3/44 anonim ***** válasza:
23%

mert a nők szeretethiányosak, azt akarják amikor nincs ott az uruk, hogy mindig bámulja, vagy csorgassa a nyálát valaki utána.

lallar.

2010. ápr. 20. 18:20
 4/44 anonim ***** válasza:
49%
Ebből kb egy sem igaz. Mert szeretek öltözködni, és adok magamra. Sem szeretethiányos nem vagyok, sem feltűnési viszketegségben nem szenvedek, és azt sem akarom, hogy valaki a nyálát csorgassa utánam. Elsősorban magamnak öltözöm, mindenki más véleménye utána jöhet. Nem kötelező rám nézni, ha nem tetszik valami? VAgy csak nem irigyek vagyunk????
2010. ápr. 20. 18:22
 5/44 Thurston ***** válasza:
66%

"A hétvégi bevásárláshoz!Úgy hogy ott a férje,pasija!"

Talán azért, mert tetszeni akar neki? Ritka gyökér kérdés volt ez így. :/

2010. ápr. 20. 18:25
 6/44 anonim ***** válasza:
42%

Bár így lenne,de manapság csak az ilyen farmer-pólós csajokat látni,nem szeretem.ÉN kifejezetten imádom a miniszoknya-csöcsös felső kombót egy csajon,akárhova megyek vele,még mondom neki,tessék szépen csinosan csajosan felöltözni :D:D

22F

2010. ápr. 20. 18:26
 7/44 anonim ***** válasza:
22%

válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:22

otthon is kiöltözködsz ugyanúgy, ha elvileg csak magad miatt csinálod?

2010. ápr. 20. 18:27
 8/44 anonim ***** válasza:
65%
Az, ritka gyökér, és ritka gyökér válaszokkal, főleg a 18:24-s. Attól, hogy te kinyúlt melegítőben zsíros hajjal lengedezel a 150 kilós sörhasú pasid előtt, másnak még nem kötelező így járnia. Amennyiben irigy vagy, lelked rajta, de tegyél róla, hogy te is hordass csinos ruhákat, pl fogyjál le. Hogy otthon hogyan teszem ki a dekoltázsomat az az én dolgom. Egyébként pedig otthon megtehetem a férjemnek nem ? Ebben semmi rossz nincs..
2010. ápr. 20. 18:28
 9/44 anonim ***** válasza:
57%
Igen, otthon sem járok retkes melegítőben, kinyúlt pólóban, amivel már a port se törölgetném le. De ez most miért rossz?
2010. ápr. 20. 18:29
 10/44 anonim ***** válasza:
32%

Nah igen, sokat látni belőlük, hogy a fél seggük/mellük már kinn van.

Ők így vélekednek: "Ilyen jó segű/mellű csaja van a pasimnak, azért figyelitek!!!. Ha esetleg neked is tetszik, ne szomorkodj, mert csak egy ócska ribanc vagyok, bármikor dughatunk, csak jelezz, mikor a pasim nem figyel."

2010. ápr. 20. 18:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!