Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért öltözködik feltűnően csinosan, merészen?
ezt úgy hívják,hogy feltűnési viszketettség.
én is csinosan,nőiesen öltözök még egy nagybevásárláshoz is,de nem viszem túlzásba.
mert a nők szeretethiányosak, azt akarják amikor nincs ott az uruk, hogy mindig bámulja, vagy csorgassa a nyálát valaki utána.
lallar.
"A hétvégi bevásárláshoz!Úgy hogy ott a férje,pasija!"
Talán azért, mert tetszeni akar neki? Ritka gyökér kérdés volt ez így. :/
Bár így lenne,de manapság csak az ilyen farmer-pólós csajokat látni,nem szeretem.ÉN kifejezetten imádom a miniszoknya-csöcsös felső kombót egy csajon,akárhova megyek vele,még mondom neki,tessék szépen csinosan csajosan felöltözni :D:D
22F
válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:22
otthon is kiöltözködsz ugyanúgy, ha elvileg csak magad miatt csinálod?
Nah igen, sokat látni belőlük, hogy a fél seggük/mellük már kinn van.
Ők így vélekednek: "Ilyen jó segű/mellű csaja van a pasimnak, azért figyelitek!!!. Ha esetleg neked is tetszik, ne szomorkodj, mert csak egy ócska ribanc vagyok, bármikor dughatunk, csak jelezz, mikor a pasim nem figyel."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!