Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok nő miért öltözködik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő miért öltözködik feltűnően csinosan, merészen?

Figyelt kérdés
A hétvégi bevásárláshoz!Úgy hogy ott a férje,pasija!
2010. ápr. 20. 18:16
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
42%

(Én vagyok a fogyatékos, és komplexusos válaszoló)

Szerinted Andi egy visszahúzódó, szende szűz?

[link]

A francot, lerí róla, hogy az egész GYIK végig mehetne rajta, és jelenleg az effélékről beszélünk..

2010. ápr. 20. 18:44
 22/44 anonim ***** válasza:
Aha tényleg rá van írva nagy betűkkel, hogy bárki megdugh@at....
2010. ápr. 20. 18:46
 23/44 anonim ***** válasza:
11%
azt akkor, én vagyok a fogyatékos... :D
2010. ápr. 20. 18:49
 24/44 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy a kérdésemre 1-2 normális válasz jött csak!Nekik köszönöm!Tényleg érdekelne a miértje!Láttam már olyat is,aki erdei sétához is úgy öltözött mintha randira menne,pedig tudta hogy kényelmetlen lesz neki!Valóban csak magáért öltözik a nő, ilyen körülmények ismeretében is?
2010. ápr. 20. 18:52
 25/44 anonim ***** válasza:
60%

Van különbség aközött, hogy valaki csinosan öltözködik, meg hogy szinte úgy keni ki magát, mint az útszéli k*rvák. Lehet valaki visszafogottan is csinos és szexi is.

[link]

Nem kell a m*ocsadék karikafülbevaló, meg a kiló smink pl.:

[link]

[link]

2010. ápr. 20. 18:55
 26/44 anonim ***** válasza:
62%
LEhet, hogy egyszerűen ilyen a stílusa, vagy az is lehet, hogy nem érzi jól magát ilyen cuccban, de ennek hiányában még rosszabbul érezné magát. Vagy a párja várja el tőle, ez esetben megfelelési kényszer. Én vagyok amúgy aki lerib@ncoztak, mert otthon sem vagyok retkes kinyúlt cuccban, de ettől függetlenül nem vagyok annyira mazochista, hogy egy erdei sétára tűsarkúban, és földig érő szövetkabátban menjek. Mindent a maga idejében, helyén, és az alkalomnak megfelelően.
2010. ápr. 20. 18:56
 27/44 anonim ***** válasza:

Mert így érzi jól magát. Mert attól, hogy férje van, még lehet szép és nőies. Én pl otthon is mindig csinosan öltözöm a párom előtt, és soha nem volt még olyan, hogy ne sminkeltem volna ki magam neki. Evvan, én így érzem szépnek és kívánatosnak magamat. Ez elsősorban magamnak és a barátomnak szól, de élvezem, hogy másoknak is tetszem és megnéznel. Na és? Ettől nem vagyok ribanc, csak hiú.

21/L

2010. ápr. 20. 20:05
 28/44 A kérdező kommentje:

A ribizést hagyjuk a primókra!

No egy kis hiúság!

Aranyos!

2010. ápr. 20. 20:15
 29/44 anonim ***** válasza:
hogy megdugják őket
2010. ápr. 21. 01:25
 30/44 anonim ***** válasza:
100%
Én pl a férjem pasim kedvéért nagyon szeretek csinosan öltözködni. Szeretem ha büszke a csinos barátnőjére. Más is ilyet szeretne, max csak álmodozik róla hogy a hájas elhízott asszonyka helyett csinos legyen a párja akár vásárláskor is. Mellesleg nekem magamnak is fontos hogy csinos legyek, mert így érzem jól magam. A túra az más kérdés. Az már tényleg marhaság ha a kényelem rovására megy a kinézet.
2010. ápr. 21. 13:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!