Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért öltözködik feltűnően csinosan, merészen?
Fiú vagyok. Otthon melegítőben vagyok.
Az a kérdés, hogyha egyedül vagy a házban, akkor is kikened-e magad, és kidobod-e a dekoltázsodat? Ha igen, akkor tényleg igaz, amit mondtál és magadnak csinálod. Ha viszont nem, akkor az vagy, ami. Egy utolsó aljadék R*BANC!
18:30
Bocs, de te valami fogyatékos vagy?
18:32
Boldogok a lelki szegények , mert övék a mennyeknek országa. Te nagyon boldog lehetsz.
Sterilizáltass , nem kéne szaporodnod...Látod, ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
18:34
Bocs, de az, hogy az idióta hüly komplexusaidat és keserűségedet kivetíted az egész körülötted lévő világra, még nem elszel realista. Csak egy elbaszott kis gyökér.
53%-nak igaza van. ez olyan tévhit, mintahogy a nőknek egy aranyos pali kell, aki vicces és rendes velük, de a férfiállat barombunkók nedvesítik be igazán a nunusukat.
Itt mondta pár nő, hogy csak maguk miatt csinálják, de nem.
nők szeretik ha felfigyelnek rájuk, megnézik őket és szebbek lehetnek a többi 'rivális' nőnél.
Az a vicc, hogy akik ennyire verik a nyálukat arra, hogy aki csinosan öltözködik, az egy ribanc, azoknak mered a legjobban a farkuk az ilyen nőkre. Igazából már a primitív stílusból is bőven lejön.
Ha meg valaki komolyan azt gondolja, hogy ha valaki mutogatja magát, az egy lotyó is, annak szerintem komoly problémái vannak sjaát magával. Mondjuk az, hogy egy kis féreg, akit megcsalt a barátnője, és ezt hiszi, hogy nem ő maga tehet erről. lal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!