Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk! Titeket mennyire érdekel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Titeket mennyire érdekel h, hogyan öltözködik a barátnőtök?

Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 19:03
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
ne nézzen ki úgy mint egy kivert kúrva és minden ok ;)
2010. máj. 16. 19:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
egyet értek.. de azé csövi se legyen..XD 19/F
2010. máj. 16. 19:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kedvesemnek hétköznap, ha csak átmegyünk egymáshoz (2 utca), mindegy, még ő biztat, hogy akár tréningnadrágban is mehetek (abban azért nem szoktam :) ) Pedig ha megyek valahova, elég kihívóan öltözködöm, amikor megismerkedtünk, csak így látott + erős smink, stb.! De tök jól esik tőle, hogy natúr külsővel sem kell feszengenem előtte :) Ha elmegyünk valahova, kihívóan öltözködöm, akkor ez tetszik is neki. Nem szól bele az öltözködésembe,inkább ő szokta kérdezni tőlem, hogy mit szeretnék, hogy felvegyen :)
2010. máj. 16. 19:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem nagyon érdekel, fontos hogy milyen stílusú ruhadarabokat, milyen alkalmakra vesz fel és egyáltalán illenek e hozzá meg ilyensmik
2010. máj. 16. 19:14
 5/8 Thurston ***** válasza:
100%
Nézzen ki jól (tehát akarjon nekem tetszeni), és mindig alkalomhoz illően öltözködjön. Ennyi.
2010. máj. 16. 19:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha megyünk egymáshoz akkor poló meg mackó is lehet végettem,mert otthon úgyse látja senki!:) Ha náluk vagyunk azért nem látják, ha nálunk meg azért,mert kocsival megyek érte mindig, a kocsiba se, meg nálunk se látja mibe van. De ha megyünk valahova alkalomhoz illően öltözzön fel, nem akarom,hogy kiöltözzön,meg azt vegye fel ami neki kényelmes, de pl. bulizni ne XXXL-es otthoni polóba jöjjön.
2010. máj. 16. 20:15
 7/8 anonim ***** válasza:
83%
Utolsó vok: Nem akarom,hogy kiöltözzön, ha neki az nem kényelmes, mindig úgy öltözzön ahogy neki kényelmes!:D
2010. máj. 16. 20:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Az a nagy helyzet hogy engem érdekelne a hogyan. Mert én is ilyen látszat ember vagyok,sokat adok a külső kinézetre,magamtól elvárom,és elvárnám egy nőtől is aki tetszene,hogy legyen figyelemfelkeltő,minőségi igényes komoly kinézetelű holmikban, normális stílusban.
2010. okt. 2. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!