Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretitek, ha a barátnőtök kihívóan öltözködik?
22 éves fiú vagyok, barátnőm 18.
Nekem az arany középút jön be. Ne legyen túl slampos, de azért k*rvás sem. Elegáns női öltözködéssel semmi bajom, szoknya és magassarkú egy buliba megfelel (vagy egy szűk farmer), hiszen tudom hogy miattam veszi fel nem más miatt. De a nagyon kihívó öltözködést nem engedném meg neki. Gondolok itt a nagyon kivágott felsőkre vagy övnek is elmenő miniszoknyákra, amiből kilóg a popsi. Izléses keretek közt megfelel.
a tűsarkú hosszú szárú csizmák, az övnyi miniszoknyák, egy dologra jók: szex közben felhúzni :D
amúgy hétköznapokon így öltözködni egyrészt kényelmetlen, bulikra is kényelmetlen, hacsak nem lötyögni megy, de komoly bulizáshoz nem lehet.
én is csaj vagyok, nőnek nézek ki tűsarkú és csöcsös felsők nélkül is:) vannak ilyen cuccaim is, de már írtam hogy hová. :D
Szeretem, ha vonzóan néz ki, de kihívó ne legyen. Kicsi dekoltázs, csini ruhák. Szerintem a tűsarkúval sincs gond. De ha valami ruha nagyon kihívó lenne, ígyis szólnék neki.
18 vagyunk mindketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!