Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/Fiúk! Mennyire zavar az titeket, ha egy lányon látszik, hogy nem veti fel a pénz és nem öltözködik a legdivatosabban?
Persze attól még lehet csinos a lehetőségeihez képest, és van kisugárzása, de egy pasinak mennyire fontos az, hogy a barátnője a legmárkásabb ruhákat hordja, meg hasonlók?
Légyszi kort is írjatok!
Előre is köszönöm! :)
Engem is inkább az zavar, ha divatos.
22/f
:D
Köszönöm a válaszokat!
Csak igazából látom a sok gazdag, csinos nőt az utcán és olyankor olyan lesajnálnivalónak látom a saját kis egyszerű, csóró külsőmet...
Egyáltalán nem érdekes.
Ha valakinek van stílusa és kisugárzása akkor egy póló+farmer párosításban is jó, más meg akár Dior-t is felvehet, akkor is egy senki marad...
Csatlakozom az egyik előttem íróhoz, engem is kicsit riaszt ha túlságosan divatol egy nő.
"és olyankor olyan lesajnálnivalónak látom a saját kis egyszerű, csóró külsőmet..."
tök aranyosan fogalmazol xd
ne is gondolkozz ilyesmin amúgy, sokkal normálisabban néz ki egy lány, ha nem jár divatrongyokban és egyszerűbben öltözködik....sz.rd le a véleményüket!
:D
Igyekszem. Mivelhogy ez van és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!