Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavar az titeket, ha a csajotok nagyon izzadós?
én most, mikor másodjára kezdtem el fogamzásgátlót szedni, két év kihagyással, most figyeltem meg hogy kevésbé izzadtam nyáron. pedig én is jártam ezzel orvosnál is, ha szaga nem is volt, de egy melegebb napon törölgethettem az arcom napestig :(
szóval nálam hormonális lehetett. így, a gyógyszer mellett teljesen átlagosan izzadok meg.
22L
Nekem volt egy ilyen csajom!
Annyira izzadt a tenyere, hogy szabályosan kimarta az enyémet, amikor kézen fogva mentünk.
(Még az elején szakítottam vele.)
Folyton fürdik, kenegeti stifttel magát, a legújabb izzadásgátlókat veszi meg, amit a tvben reklámoznak, de szart se ér... ugyanúgy megizzad.
Engem csak akkor zavar, ha pl társaságban vagyunk és a haverom csaja nem izzad, az én csajom meg ha felemeli a hónalját tiszta víz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!