Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket mennyire zavar ha egy férfi feneke vagy háta szőrös?
Engem nem zavar egyáltalán. De azért ha nagyon (tényleg nagyon) szőrös, az már nem annyia szép.
Pl. ez:
Én jobban szeretem, ha nem nagyon szőrös.
Viszont az egyik volt barátom irtó szőrös volt (annyira nem, mint a link), amikor először levetkőzött... hát... de nem tökéletesek az emberek.
Nem a szőr miatt szakítottunk.
Nem zavar. Persze az extrém szőrös hát nem igazán szép, de abszolút lényegtelen akkor, ha az emberek között meg van a vonzalom. Extrém szőrös pasim még nem volt, de mondjuk olyan, akinek nagyon pattanásos volt a háta, igen. És cseppet sem zavart, ugyanúgy imádtam.
Meg mondjuk pl. Andy Garciának is eléggé szőrös a háta, de tuti nem rúgnám i az ágyamból. :)
Ami viszont kifejezetten taszít, ha egy pasi szőrtelenít. Legfeljebb azt viselném el, ha mondjuk az extrém szőrös hátát legyantázza.
Én nem szeretem, ha egy pasi teste szőrös, kifejezetten taszít... De a szép körszakállért, borostáért megveszek! :)
23N
engem nem zavar ha egy csávonak kicsit szörös a hasa az még sexy is de ha már tulzotan az zavaro :P
ha feneked meg nem tetci h szörös borotváld le ha tulzotan az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!