Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Amikor ismerkedtek egy férfival, számít nektek hogy a pasinak milyen kocsija van?
Figyelt kérdés
2016. júl. 26. 21:09
31/31 anonim válasza:
Nincs saját autóm, miért hazudnék? Jogosítványom sincs. Különben sincs rá feltétlenül szükségem, Budapesten élek, a munkahelyemre meg céges busz visz, szóval tömegközlekedéssel mindenhova eljutok, ami lényeges. Külföldre ott a vonat, repülő, de most csoportos buszos utazásra fogok menni. Nekem fontosabb volt, hogy lakásom legyen, mint autóm, a lakás megvan, ennek is vannak költségei, egy autóra nekem most nem telik, de nem vagyok annyira "kényelmes", hogy ez gondot okozzon. Be tudok vásárolni autó nélkül is. Ha meg valami nehéz és sokat akarok venni, akkor házhoz szállítással megrendelem, ami meg olyan, hogy nem rendszeres, mint pl. most a költözés volt vagy 1-1 bútor vásárlása, abban apám tud segíteni, neki van autója. Nem élek olyan életet, hogy fenntartsak egy autót, nem éri meg, nem használnám ki, olcsóbban kijövök tömegközlekedéssel, meg havi egy futáros bevásárlással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!