30-as,40-es nők! Ti ha ismerkedtek egy férfival, milyen hamar mentek bele csókba, közeledésbe, szexbe stb?
Azért kérdezem csak, mert ugyan - lehet, hogy egyesek cikinek tartják, hogy ennyi idősen itt érdeklődöm - 42 éves vagyok, pár éve váltam, és mostanában ismerkedem, keresem újra azt, akinek a párja lehetek és aki az én párom lesz.
Meg is ismertem egy 38 éves hölgyet, aki nagyon aranyos, nagyon kedves. Viszont eddig mindenhol azt olvastam - és elnézést az újoncos viselkedésért, de korahuszonéveimtől egyetlen párkapcsolatom volt, tehát egyszerűen nem vagyok rutinos "csajozó" - érettebb korban már első-második randin lefekszenek, vagy legalábbis nagy csókcsaták és egyebek vannak.
Namost nem vagyok türelmetlen, megéri megvárni az érlelődést, de kérdezem, hogy lehet-e komoly kapcsolat abból, hogy ez a "lányzó", aki 38 éves, elvált, anyuka, igazából a második randin sem hagyta magát megcsókolni.
Első randi, sok beszélgetés, séta, kicsit szégyellősen viselkedik, de közvetlen és nagyon kedves velem. A végén úgy köszöntünk el, hogy megölelt, elég szorosan, de csak két puszi volt. A második randi dettó így telt. Próbáltam megcsókolni - bár nem vagyok erőszakos, senkire nem mászok rá, amíg nem ad "jelet" - de diszkréten fordított a fején annyit, hogy inkább puszi legyen. De mondom, nagyon kedves, randi után mindig ír, hogy köszöni és jól érezte magát. Azt érzem is, hogy jól érzi magát velem. Nem akarok semmit siettetni, csak az a fránya kétely, hogy vajon csak lassan enged fel vagy nem jövök be neki?
Hogy folytassam-e vagy sem vele?
Nekem bejön, simán elképzelném életem párjául, pont ezért úgy gondolom, hogy az idő nem akadály, ha eddig is szingliztem másfél évet, akkor pár hét hónap nem gond.
(tavaly viszont volt egy barátnőm, akivel első randi csók, második már ágy, igaz, pár hetes kapcs volt)
Ha nekem bejon egy pasi,ugy igazan akkor hagyom, hogy megcsokoljon az elso randin, a masodikon pedig vegkepp:-)De nyilvan vannak mas alkatu nok akik gondolom attol felnek hogy "uristeeeeen" azt fogja hinni h valami konnyu nocske vagyok" sztereotip baromsagtol felnek es ezert haritanak.
Masreszt vannak meg olyan verziok h lehet h mondjuk nem igazan illatos a lehelleted, vagy az ove nem az. Meg az is elofordulhat h tetszel neki de nincs egetvero kemia, nincs szikra, visxont kedvesnek, jofejnek tart es magaban dilemmazik h megalkudjon e, vagy varjon inkabb arra, aki kivsltja belole azt a hatalmas kemiat:-))))
Nalam volt olyan, h tokjofej volt a pasi de nem volt kemia de en epp ezert nem szerveztem masodik randit de nyilvan sok no nem ilyen. Szoval nem veled van a baj.....lehet az is, h gatlasos de az is h szimplan nem tetszel neki annyira, hogy csokolozzatok es inkabb hagy kifutasi idot ezzel a "lehet h a harmadik randin majd megtetszik" dolognak.
Vagy csak szereti az ingyen kavet, ebedet, vacsorat:-)))Szoval ezek kozul tulkepp barmelyik lehet:-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!