Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Amikor ismerkedtek egy férfival, számít nektek hogy a pasinak milyen kocsija van?
Nekem teljesen mindegy. Mondjuk megvan h nekem melyik tipus tetszik,és egyszer a pasi azzal kábított h vesz olyat amiben én ülni szeretnék,de attól még az illetőt nem fogom jobban szeretni.
Az lenne a lényeg h tartsa tisztán,és legyen igényes. Meg ha már kocsikázunk, esetleg fogja a kezem vagy vmi,érezzem akkor is h szeret,romantikusan. :P Szeretem ha egy férfi vezet,és legyen ügyes sofőr,meg felnézhessek rá. :)
Ez tényleg az utoló dolgok közt van a sorban. Én bocsi, de először a pasit nézem meg, nem a parkolóban vadászok a drága autók gazdáira :D Bár általában az általam keresett és értékelt tulajdonságokhoz nem a már említett "tuning Lada" jár. De akkor sem ez a szempont. Igazából felőlem tömegközlekedhet is, én is ezt teszem. Ha van kocsija, márkától, típustól függetlenül annyi a szempont, hogy levegőt azért tudjak venni benne, legyen karban tartva, ne essen szét, ilyen alap dolgok. És igen, lopott se legyen.
Kérdező, szerintem kicsit kifordítva látod a dolgokat. Igen, a nők (most általánosítás fog elhangzani) a sikeres férfiakat preferálják, akiknek általában márkás autója van. De az az elképzelés, hogy úristen, a hapsinak nem BMW vagy Porche van a hátsója alatt, ezért mehet is a levesbe... ez szerintem igen kevés nőre igaz szemlélet.
Vicces hogy alig van olyan válasz hogy "van sajátom".
Amúgy meg mindenki csak a nyomorult álszent válaszát írta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!