Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Amikor ismerkedtek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Amikor ismerkedtek egy férfival, számít nektek hogy a pasinak milyen kocsija van?

Figyelt kérdés

2016. júl. 26. 21:09
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
79%
Olyan szinten igen, hogy ne vmi ízléstelen sufnituning Lada vagy vmi épp széteső szar legyen. Azonkívül mindegy, sőt az sem baj, ha nincs (páromnak nincs).
2016. júl. 27. 10:31
 22/31 anonim ***** válasza:
53%

Nekem teljesen mindegy. Mondjuk megvan h nekem melyik tipus tetszik,és egyszer a pasi azzal kábított h vesz olyat amiben én ülni szeretnék,de attól még az illetőt nem fogom jobban szeretni.

Az lenne a lényeg h tartsa tisztán,és legyen igényes. Meg ha már kocsikázunk, esetleg fogja a kezem vagy vmi,érezzem akkor is h szeret,romantikusan. :P Szeretem ha egy férfi vezet,és legyen ügyes sofőr,meg felnézhessek rá. :)

2016. júl. 29. 09:20
 23/31 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, lehet hogy imponáló egy kicsit nagyobb vagy újabb autó, de ez a teljes képet csak ezrelékes mértékben fogja befolyásolni. Ha tényleg azért van jó autója az illetőnek, mert sikeres, az együtt jár azzal hogy határozott, okos, vannak céljai, ezek többet fognak számítani. Ha azért van 20 éves BMW-je mert autób..i vagy azzal akar felvágni, akkor nem lesz nagy sikere, max a hasonszőrűeknél.
2016. júl. 29. 10:42
 24/31 anonim ***** válasza:
91%
Nálam ez a pont lesz*rom (már bocsánat a kifejezésért) rész az ismerkedésnél. Ha van, akkor van, ha nincs, akkor nincs. Ha meg mondaná, hogy milyen a kocsija, nem tudnám, hogy miről beszélne, mert egyáltalán nem értek hozzájuk. Annyit látok belőlük, hogy milyen a formájuk és nálam itt kimerül a téma. Vannak az életben sokkal fontosabb dolgok is, például, hogy hogy tervezi a férfi a jövőjét (pl: ha az egyikünk akar gyereket, a másikunk nem, akkor nincs nagy jövője a dolognak és autóról még szó sem volt, de megbukott az egész). Nem emiatt fogok továbbra is randizni az illetővel. A személyisége a lényeg számomra, a hasonló célkitűzések, jövőkép.
2016. júl. 29. 13:01
 25/31 anonim ***** válasza:

Ez tényleg az utoló dolgok közt van a sorban. Én bocsi, de először a pasit nézem meg, nem a parkolóban vadászok a drága autók gazdáira :D Bár általában az általam keresett és értékelt tulajdonságokhoz nem a már említett "tuning Lada" jár. De akkor sem ez a szempont. Igazából felőlem tömegközlekedhet is, én is ezt teszem. Ha van kocsija, márkától, típustól függetlenül annyi a szempont, hogy levegőt azért tudjak venni benne, legyen karban tartva, ne essen szét, ilyen alap dolgok. És igen, lopott se legyen.

Kérdező, szerintem kicsit kifordítva látod a dolgokat. Igen, a nők (most általánosítás fog elhangzani) a sikeres férfiakat preferálják, akiknek általában márkás autója van. De az az elképzelés, hogy úristen, a hapsinak nem BMW vagy Porche van a hátsója alatt, ezért mehet is a levesbe... ez szerintem igen kevés nőre igaz szemlélet.

2016. júl. 29. 13:08
 26/31 anonim ***** válasza:
Motorja legyen! Ennyi ;)
2016. júl. 29. 13:10
 27/31 anonim ***** válasza:
Van sajátom, nem számít.
2016. júl. 29. 17:43
 28/31 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mindenkinek. Azt vettem észre hogy minden válasz normális volt és szerintem elég reprezentatív képet mutat
2016. júl. 31. 09:51
 29/31 anonim ***** válasza:
Remélem nem. 20 éves vectram van. Nem mintha nem cserélhettem volna már régen, de olyan ritkán járok vele. Amire meg kell, arra még jó. Inkább még egy lakásra gyűjtök.
2016. aug. 6. 21:30
 30/31 anonim ***** válasza:
52%

Vicces hogy alig van olyan válasz hogy "van sajátom".

Amúgy meg mindenki csak a nyomorult álszent válaszát írta!

2016. aug. 16. 11:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!