Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ha ismerkedtek egy férfival, nektek mi számít már zaklatásnak?
Figyelt kérdés
Az elmúlt hónapokban/években mindig akad olyan nő, akivel kicsit több időt töltünk együtt. Lehetne némelyikből szerintem akár több is, de halvány gőzöm sincs, hogy egy nő mikor veszi zaklatásnak, ha a társaságát keresem. Alapból azzal azért tisztában vagyok, ha nem vagyok rokonszenves, akkor a háta közepére sem kíván egy nő, viszont nem vagyok gondolatolvasó, hogy lássam, egy nő mennyire kívánja a jelenlétem. Mivel nem akarok levakarhatatlanul senkire sem rátelepedni, így minden nővel egy amolyan felszínes, futólagos ismeretséget "ápolok".2015. júl. 2. 19:12
1/4 anonim válasza:
Ha nem tetszek neki akkor az is zaklatás, ha írsz neki.
Ha tetszel neki akkor nője válogatja, de a seggét is tapizhatod akár.
2/4 anonim válasza:
:D én is ezt érzem nőként, h minden pasival felszínes a kapcsolatom
Én nem veszek zaklatásnak semmit amikor már sok ugyis megmondom h vegyen vissza kicsit, de akkor jön h besértődik és barátkozni se akar többé a pasi.
3/4 anonim válasza:
Zaklatàsnak akkor veszük ha nem tetszik a pasi. Akkor lehet ő kedves vagy őrült mániákus is! Egyre megy!
Ha tetszik bármit csinalhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!