Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem ismerkedtek csajok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bigyótek kérdése:

Miért nem ismerkedtek csajok? Miért zárkóztok be? Ha szoktatok hol szoktatok?

Figyelt kérdés

Azt látni hogy együtt angyon jól megvagytok, szinte mindenütt, de ezzel kizárjátok a pasikat !

Hol szoktatok ismerkedni ? Kell-e hogy suliból ismerd a másikat hogy összegyere vele ?

Kell hozzá alkohol nektek, hogy bepasizzatok ?

Mi kell hozzá? -Elég ha utcán megszólít és elhív valahová egy pasi ?

2015. máj. 22. 18:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Magyar érettségin sem láttam ennyi csodálatos kérdést. (Bocsánat.)
2015. máj. 22. 18:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Én így vettem észre a dolgokat ! :)
2015. máj. 22. 18:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Én bármikor és bárhol bepasiztam ráadásul józanul.. Persze ha az illetőnek is kellettem. :D De én biztos nem zártam ki a pasikat.

Férjemmel anno a munkahelyünkön álltam le beszélgetni. Nekem nem esik nehezemre. Sőt, mikor megállt a dolog, még el is mondtam neki mit akarok és milyen jól tettem..

És nem, én sose mentem még a wc-re is csapatostul mint sok lány akit képtelenség egyedül találni.

Suliból?? Mindegy az hogy hol van az ismerkedés..

Ha bejön az illető illetve szimpatikus akkor igen, ismerkedni lehet. Elhívni valahova pedig kezdeményezés.

2015. máj. 22. 18:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Úgy vélem igaz a mondás : nincs hülye kérdés csak hülye válasz! Hisz egy kérdés önmagában nem lehet hülye...hisz oka van !
2015. máj. 22. 18:59
 5/5 A kérdező kommentje:

Na a második már egy jó válasz volt :)

Nekem úgy tűnik, hogy ma egy szakadék van pasik és csajok között. Mintha ez egy megoldatlan szituáció lenne. ÉS egyre csak szélesíti a média azzal hogy tökéletesebbé akarják tenni az embereket külsőleg...

És mintha minden lány azon gondolkozna hogy szinte semmi sem tökéletes helyzet akkor minek vegyem le a szemem az Iphone-ről...

2015. máj. 22. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!