Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini lányok! Ti örülnének ha a srác akivel ismerkedtek elvinne egy házi disznóvágásra?
én már többször voltam családommal disznóvágáson és nekem sosem volt problémám ezzel, sem a látvánnyal,sem azzal,h segítsek. de hogy ha a pasi akivel csak most ismerkedek elvinne egy ilyenre szerintem én tuti nem mennék el vagy ha igen utána menekülnék. nem tudom miért de nekem ez nagyon nem jönne be,hogy ha egy srác a disznóvágást tartaná a megfelelő randinak.. bár szerintem ez kortól is függ és a lánytól is. unokatestvérem a barátnőjét elhívta disznóvágásra és már a mennyasszonya
17/L
Finnyás neked a tudod ki... Én imádom az ilyen programokat, disznót meg rendszeresen bontok a vadászat miatt, de megértem ha ez valakinek sok különbözik az emberek ízlése. Pálinkát ilyenkor hol iszom hol nem attól függ ki vezet.
Arról viszont hogy, hogy készül az igazi kaja van fogalmam így látatlanba meg merem kockáztatni, több is mint neked kedves kérdező. Elég lenézőnek érzem, hogy látatlanba is azt feltételezed a nőkről, hogy fogalmuk sincs az "igazi" kajákról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!