Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini lányok! Ti örülnének ha a srác akivel ismerkedtek elvinne egy házi disznóvágásra?
Figyelt kérdés
És akkor reggel innánk pálinkát meg ennénk sült vért.Legalább látnátok hogy készül az igazi kaja és később pedig az ennénk sült hurkát kolbászt aztán meg zsugáznánk estig a családdal.2015. ápr. 11. 18:01
12/18 A kérdező kommentje:
Végre egy belevaló csaj!
2015. ápr. 11. 20:01
13/18 anonim válasza:
én voltam ilyen randin. :D de mivel sok időt töltöttem gyerekkoromban vidéki nagyszülőknél, tudtam hogy a disznóvágás mindig buli.
14/18 anonim válasza:
normális vagy? disznóvágás? és már le is itatnád a csajt pálinkával? az eszem megáll...
17/18 anonim válasza:
az oké hogy pálinka,de hol van a forralt bor?:D
18/18 anonim válasza:
Örülnék :D Szeretem a diszóvágást, bár kicsit fura lenne egy másik családdal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!