Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Amikor ismerkedtek egy férfival, számít nektek hogy a pasinak milyen kocsija van?
Az sem zavar,ha nincs.
Ha van,akkor tiszta-e.
Ha van autója, akkor az számít, hogy legyen annyira karban tartva, hogy ne féljek beülni mellé, és jó eséllyel ne essen le róla a kerék.
Mondjuk egy BMW-be mindig szívesen beülök ismerkedéstől függetlenül, ha egy barátom/barátnőm invitálna kocsikázni egy ilyennel, nekem mindig élmény volna. Persze tudom, csak egy olcsó k**va vagyok, és a státuszszimbólumra megyek rá, és csak az a lényeg, hogy menőzzünk a kocsival. Tudom, tudom, én kérek elnézést.
Egyáltalán nem számít még az sem, hogy van-e kocsija.
22L
Én Budapesten nőttem fel, és jelenleg is itt élek, nekem nincs szükségem autóra, a munkám nem olyan, és mindenhova eljutok tömegközlekedéssel is, ahova kell. Oké, bizonyos helyekre elutazni nem jönne rosszul az autó, de olyan helyekre meg ritkán megyek, és számtalan más hely is van, ahova még szeretnék eljutni és tömegközlekedéssel vagy csoportos utazással is lehetséges, szóval nem egy nagy érvágás a hiánya. Jogosítványom sincs, mert vagy az időhiány vagy az anyagiak akadályozták meg, de biztosan meg tudnám szerezni, csak azon kívül, hogy párszor használnám olyan helyekre, ahova jól jönne, nem használnék ki egy autót, szóval nekem fölösleges lenne fenntartani, nem térülne meg. Ha vennék is, mert mondjuk kihasználnám, olyat vennék, ami megbízható, amit könnyen javítanak az autószerelők, nem kell hónapokat várni egy alkatrészre, nem kell az egészet szétkapni egy kis hiba miatt, és megfelelő mértékben a tisztaságára is odafigyelnék (annyira legalábbis, hogy ne vessenek rá szemet a szarkák...). Apámnak jelenleg egy Opelje van, használtan vette, vigyáz rá, az egy teljesen jó autó.
Én nem ájulok el a márkáktól úgy, ahogy itt egyesek elképzelik. Oké, szeretek autós rendezvényekre járni, és megcsodálom a veteránoktól kezdve a sportautókig mindet, élvezem a versenyeket, de otthonra, használatra mások a szempontjaim.
Egyszer egy ismerősöm nagyon befürdött egy márkás autóval, nagyon lelkes volt, hogy gazdagéktól, akiknek csak parlagon hevert, áron alul megkapta, csak aztán rövidesen előjöttek olyan hibák, amikre nem számított, és szidta az autót, meg a gyártót, mint a bokrot, és azon volt, hogy minél előbb túladjon rajta. Utána már körültekintőbben vásárolt autót, és a tartós használhatóság jóval inkább előtérbe került nála is, mint a márkanév.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!