Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire zavarna titeket, ha kiderülne a fiúról, akivel ismerkedtek, hogy már férfival is feküdt le?
Én teljesen. Ne haragudj,de nekem ez nem…
Nem szeretem, ha egy férfi nem tudja meghatározni magát. Hülyét kapnék ha a pasim egy pasiért hagyna el…
Nekem nincs bajom a melegekkel, és a biszexuálisokkal sem. Viszont párkapcsolatot csak heteroszexuális emberrel tudtam elképzelni.
Volt rá példa hogy egy srác az első randinkon vallotta be, hogy pasikkal is volt már együtt. Mondtam neki hogy ne haragudjon, de így nem szeretnék vele mást, csak szimpla barátságot. Ő többet szeretett volna. Ezért nem találkoztunk többet.
Nem úgy értettem, hogy biztosan hűtlen leszel. Elhagyni úgy is lehet valakit valakiért, hogy még komolyabban nem folytak bele dolgokba…
De akkor sem. Folyton azon agyalnék, hogy vajon tényleg szeret, vagy csak egy meleget fogtam ki, aki csak épp kipróbálja, hogy bejön-e a másik oldal stb. Zavarna.
Nincs bajom a melegekkel és a biszexuálisokkal sem, éljenek boldogan, de én csak heteroval vagyok hajlandó. Néha még velük is nehéz, nem kellenek „extra” bonyodalmak.
első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!