Zavarna titeket, ha egy magasak lennétek a férfival akivel ismerkedtek?
hát ha egy magasságúak az még nem zavaró de ha kisebb az igen férfiaknál lányoknál nem annyira,
pl én 187cm magas vagyok nem akarnék olyan barátnőt aki a farkamig ér
F
Ha a legmagasabb magassarkú cipőjében egyforma magas velem az még nem gond, de ha azzal már magasabb, az egy kicsit idegesítene.
Miért milyen magas vagy?
Megsúgom, a legtöbb nőt ez csak akkor zavarja, ha nem vehet fel emiatt magassarkút :)
De komolyan. Én 170 cm vagyok, ez a pasiknál még belefér az átlagos kategóriába, úgy ahogy... én is talán-talán még beleférek az átlagba, legalább is sose voltam egy tornasor első, kivéve, ha ketten hiányoztak :D Tehát ez még összehozható. Ismétlem, ha a muksót nem zavarja, és nem akadékoskodik. De az exem 180cm, és úgy is zavarta, ha cipőben vele közel egy magas vagyok... ez ember, és nem centiméter függő.
Az én barátom alacsonyabb nálam. Engem az ilyesmi nem érdekel. Azt hittem zavarna, mielőtt belekerültem, de mivel gyűlölöm a magassarkúkat, pont édesmindegy.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!