Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Zavarna titeket, ha egy...

Zavarna titeket, ha egy magasak lennétek a férfival akivel ismerkedtek?

Figyelt kérdés

2013. dec. 9. 07:39
 1/9 anonim ***** válasza:

hát ha egy magasságúak az még nem zavaró de ha kisebb az igen férfiaknál lányoknál nem annyira,

pl én 187cm magas vagyok nem akarnék olyan barátnőt aki a farkamig ér

F

2013. dec. 9. 07:46
 2/9 A kérdező kommentje:
a nő és a férfi egymagaságúak.
2013. dec. 9. 07:51
 3/9 anonim ***** válasza:
akkor nincs ebből gond ha egymagasságúak vagy ha a férfi magasabb :)
2013. dec. 9. 07:53
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha a legmagasabb magassarkú cipőjében egyforma magas velem az még nem gond, de ha azzal már magasabb, az egy kicsit idegesítene.

Miért milyen magas vagy?

5/9 anonim ***** válasza:
Engem kicsit zavarna, mivel 159cm vagyok, és ilyen magassággal inkább csak kisfiút tudok elképzelni, mint férfit. :D De amúgy ha normális magasságom lenne és úgy magasabb lennék nála, az se zavarna.
 6/9 anonim ***** válasza:
engem zavarna, mert akkor nagyon magas nő lenne.
2013. dec. 9. 08:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem zavarna. Esetleg a pasit, ha felveszek egy magassarkút, és ha őt zavarná, az engem is zavarna, márpedig minimum egy középmagasat hagy vehessek már föl! De ha nem zavarja, engem sem zavar. Ha alacsonyabb, az sem zavar, Ha Őt Nem Zavarja.
2013. dec. 9. 08:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Megsúgom, a legtöbb nőt ez csak akkor zavarja, ha nem vehet fel emiatt magassarkút :)

De komolyan. Én 170 cm vagyok, ez a pasiknál még belefér az átlagos kategóriába, úgy ahogy... én is talán-talán még beleférek az átlagba, legalább is sose voltam egy tornasor első, kivéve, ha ketten hiányoztak :D Tehát ez még összehozható. Ismétlem, ha a muksót nem zavarja, és nem akadékoskodik. De az exem 180cm, és úgy is zavarta, ha cipőben vele közel egy magas vagyok... ez ember, és nem centiméter függő.

2013. dec. 9. 08:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Az én barátom alacsonyabb nálam. Engem az ilyesmi nem érdekel. Azt hittem zavarna, mielőtt belekerültem, de mivel gyűlölöm a magassarkúkat, pont édesmindegy.

22L

2013. dec. 9. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!