Mit tennétek ha a férfi akivel ismerkedtek nemzőképtelen?
először tök jó lenne, mert nem kéne védekezni
utána már nem olyan jó, mert nem lehetne tőle gyerekem
azért mondjuk nem hagynám ott, akkor örökbefogadnék gyereket, legalább nem nekem kell megszülnöm, de azért az nem ugyanaz sajnos, szóval összességében rossz lenne
Vállalom: nekem nem kellene, nem kezdenék vele kapcsolatot.
Teljesen más az, ha évek óta együtt vagyunk, eldöntjük, hogy jöhet a gyerek és akkor derül ki, hogy valamelyikünk "hibájából" nem jön össze. Akkor elfogadnám, többéves, jól működő kapcsolatot nem rúgnék fel ezért, így viszont nem.
(Ha az elejétől kezdve hazudott volna nekem, akkor a többévest is felrúgnám ezért.)
Egyébként DE, ez egy olyan jellegű infó, amit "illik" már az első randik alkalmával valamilyen formában beadagolni.
Nem feltétlenül úgy, hogy "nem lehet gyerekem", de úgy igen, hogy "nem akarok".
Na, nem a bulik után felcsípett lányoknak, mert ők maguk is tudják, hogy nem komoly kapcsolat kialakításának szándékával környékezték meg őket, de a többinek igen.
Nem tisztességes olyanok idejét "rabolni", akik előbb-utóbb (elsősorban saját) gyerekre vágynak.
Lesz így is ilyen, akinek ez nem okoz gondot.
Van olyan barátnőm, aki egyáltalán nem akar gyereket.
nem nagyon tudom elképzelni még 33 évesen sem, h anya legyek, szóval most azt mondanám, h álmom egy ilyen férfi. Azonban mivel ez később még változhat; őszintén?
Elgondolkoznék rajta.
Hát szerintem ne úgy adagold ahogy itt valaki írta, hogy nem szeretnél, mert örökbe fogadni még te is lehet hogy szeretnél.
Amugy lehet elgondolkodnék a dolgon, de szerintem ez nem okozna olyan nagy problémát, hogy ezért ne jöjjek össze vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!